myslím že centrum je bezpečné. stretneš tam po večeroch opitých ľudí na pub crawl ale tak oni ti nič nespravia maximálne sa ti prihovoria, trepú piate cez deviate a nakoniec si od teba vypýtajú drobné na taxi
suhlasiim s @matii .. no centrum aano to tak moše byt ale co take pochybne ulicky a štvrte?!.. tak to je uš nebezpečnejsie podl amna ..heh no nie pre toho kto sa nebojii haha... ale sama by som sa asi trochu baala ist popri takych ulickaach vecer ked nikto nikde alebo prechaadzat cez ne.. juj heh..
Bol som o druhej rano v centre mesta (na Marble Arch) a okrem turistov som nikoho nestretol. Aj tam kde byva teta (kusok od centra) je to uplne bezpecne, ale do nejakych cernoskych, alebo arabskych stvrti by som urcite nesiel.
V centre je to v pohode - je tam pomerne veľa ľudí aj uprostred noci, ani mi nenapadlo že by som sa mohla báť
Ale už v tej oblasti ďalej od centra, kde sme mali hotel - keď sme boli večer po západe slnka zháňať nejaké potraviny a na ulici takmer nikto, len z obchodíkov tam vytŕčali samí arabi - nebolo mi všetko jedno...
neexistuje bezpečné a nebezpečné mesto, všade číhajú nástrahy ... všetko je to o tom kedy, kam, ideš, išla by si možno od niekade o 2 sekundy neskôr možno by sa ti nič nestalo ...
ale je to ako vsade. mozes si vyst doma pred barak a niekto ta zajebe kudlou..proste pred barakom...a mozes si tu ist v noci v metre a nic sa ti nestane.... nebezpecia ciha vsade...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
minule som sa bola pozrieť do Greenwich na to observatórium. tam v tej okolitej štvrti by som sa večer sama bála. ale to už je mimo centra
Ale už v tej oblasti ďalej od centra, kde sme mali hotel - keď sme boli večer po západe slnka zháňať nejaké potraviny a na ulici takmer nikto, len z obchodíkov tam vytŕčali samí arabi - nebolo mi všetko jedno...