Ako kedy, alebo ako u koho. Niekomu keď vrazia leták na Nivách, ani sa neuráči si pozrieť o čom to je. Len ho do najbližšieho koša šmarí a ide ďalej. No niekto možno tomu dá dve sekundy a zistí, že práve tú vec na tom letáku potrebuje.
Tí, čo to rozdávajú sú inteligentní, pretože okolidúcemu vrazia 4 také isté, aby sa toho zbavili.
no ja si vacsinou pozriem, co mi to dali, ale ked vidim, ze daco, co ma neinteresuje (co je vela veci), tak to nestudujem dalej...ale keby mi dali do ruky reklamu ponukajucu veci, ktorych nadobudnutie ma zaujima, tak jasne, ze by som venoval dostatocnu pozornost tomu.
Podľa mňa to význam má, no veľmi veľa záleží aj na tom, kto tie letáčiky rozdáva. Taktiež je to iné, keď ti ten leták niekto len napchá do ruky, ako keď sa s tebou o tej reklame dá do reči...
Nie, väčšinou si ho nezoberiem. Ale niekedy sú tí brigádnici taký neodbytný, že mi ten leták strčia do ruky. A ešte horšie, keď niečo k tomu idú rozprávať. Ja by som sa takto nestrápňovala. Však sama vidím, aký k tomu majú ľudia postoj.
@antifunebracka@5 ale to čo je nelegálne neznamená že sa to nerobí..a product placement je tiez v podstate nieco podprahova..i ked to vnimame...inac som zistil ze product placement sa masivne vyuziva v pop priemysle....Lady Gaga,Beyoncé, Rihanna,LMFAO,Nicky Minaj,Eminem atd vies co maju spolocne okrem toho ze su top v pocuvanosti a prezeranosti klipov? v kazdom klipe su asi polsekundove zabery a viacero na sluchadla monster..niekedy aj 5 sekund je zaber iba na tie sluchadla....
@romanzkrajinyx lol dobre rano, kazdy klip dnesnej doby obsahuje cca. 10 produktov vies, ake prachy z toho maju ti umelci? a podprahovku by som neriskoval - ked ti ju RPR odhali, naparia ti taku liqidacnu pokutu ze to mozes rovno zabalit
@romanzkrajinyx asi novinka na trhu, tak to propaguju. inak aj sluchadla beatz by dre su ca100 vo videoklipoch - fuu ale tie by som strasne chcel, paradne su a urcite maju aj suprovy zvuk. a schvalne kolko produktov naratas v klipe lady gaga-telephone. ja som ich nasiel cca 30
tak ale polaroid je tam rpeto lebo kgaga je riaditelka polaroid ale tie sluchatka od monster to su sluchadla beats monster beats tiez su..su uz od roku 2008 vkazdov klipe...naposledy to bolo pred mesiacom v champagne shower od LMFAO
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Tí, čo to rozdávajú sú inteligentní, pretože okolidúcemu vrazia 4 také isté, aby sa toho zbavili.