S priateľom sme spolu spali - mali sme ochranu a povedal že všetko prebiehalo v poriadku. Ani sa neurobil. Ale mala som ružovkastý výtok na 4.-5. deň. Myslíte že je šanca že by som mohla byť tehotná?
predvčerom som jedla šalát, bol v pohode aj v záruke aj všetko...dnes, na tretí deň mi prišlo zle...neviete niekto, či to nie je z toho šalátu??...len normálne komenty pls
Pokiaľ ste mali ochranu a ani sa neurobil, nemyslím si, že by si sa musela báť, že budeš tehotná. Ale... ružovkastý výtok pár dní potom? Neviem, či by si sa skôr nemala báť, či nemáš nejakú infekciu...
btw: nijaká ochrana nie je 100% takže šanca, že otehotnieš tu stále je... takže mala rada do života, kým sa nevieš postarať o seba sama a kladieš takéto blbé otázky, nerob to...
ved ak mál gumu a ani sa nespravil..tak ako odkiaľ máš by tehotná...baby bože nestresujte hneĎ jak šialené a skúste sa nad tým logicky zamyslieť samé..potom tu nebude toľko fór na takú tému
@madiska myslíš že by to mohla byť infekcia?.. toho sa moc ani nebojím. On ten kondóm potom aj nafúkol takže pochybujem silno o tom že by praskol. Takže myslíš že nie je šanca?
@barby1994 ale tam neide (len) o to, ako dlho ste spolu vy dvaja...ale ako máš usporiadané priority ty... stále musíš rátať s tým, že sa niečo pohnojí a nebudete dvaja, ale traja...
@barby1994 nie som gynekologička, nepoviem ti na 100%, či to je alebo nie je infekcia... Ale fakt si nemyslím, že by to značilo, že si zrovna tehotná Ak máš z toho ale také stresy, tehotenské testy nie sú drahé
kks sprostejšiu diskusiu si ani len nemohla založiť!!! keďže ste mali kondóm a ani sa neurobil tak je hádam logické, že tehotná byť nemôžeš!!!! a s tým výtokom choď gynekológovi... a nabudúce takéto otázky nedávaj sem nám, ale gynekológovi...
daj si ho (ten ružovkasty výtok) na podložne skličko a kvapni do neho metyloranž.. ak sa ti sfarbí do tehlovej červenej, pridaj tam koncentrovany 21% roztok HCl a ak to zozelenie.. nuž, budeš mať decko.. nechcel by som
Mal kondóm a nespravil sa, takže je veľmi malá pravdepodobnosť, že by si bola tehotná, nemyslíš? Rozmýšľajte najskôr logicky, prídeš na to, že nemôžeš byť tehotná a pôjdeš ku gynekológovi a nie na Birdz zakladať sprosté ankety.
Btw., on po sexe nafukoval použitý kondóm? Fuj, humus..Netrtkaj kým nevieš!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
btw: nijaká ochrana nie je 100% takže šanca, že otehotnieš tu stále je... takže mala rada do života, kým sa nevieš postarať o seba sama a kladieš takéto blbé otázky, nerob to...
vytok moze byt aj z blany, alebo z celkovo porusenia aj ak si uz nebola panna.. proste niekedy sa to tam porani
a maas po probleeme
a maas po probleeme
S ďaľšími otázkami sa obracaj na odborníkov z Nautik TV
a inak skús si pred dalším sexom naštudovať aj dalšie veci ohľadom sexu, nech máš v prípade čohokoľvek jasno..
P.S. nabudúce sa aspoň vyhneš výsmechu....
Btw., on po sexe nafukoval použitý kondóm? Fuj, humus..Netrtkaj kým nevieš!