fuu, ja by som bola veľmi rada, milujem sneh a Vianoce, tú atmosféru keď padá sneh a všetko je biele v opačnom prípade sa sťahujem ďalej do vnútorozemia
neviem.
ale dúfam, že od 24.12 do takého 2.1. bude sneh lebo sa chceme celé vianoce s frájom sánkovať, guľovať, stavať snehuliakov a chodiť na nočné romantické prechádzky, keď bude padať sniežik!!! :letim:
dúfam, že nie, lebo ešte nemám jesenné topánky, nieto zimné
( ale myslela som na to, že som sa dlho nesánkovala, nestavala snehuliaka a trocha mi normálna zima chýba)
nemusel by, ale ja tvrdím už skoro dva mesiace, že budem robiť autoškolové skúšky v najväčšom snehu so stieračmi na max.. ale nemusel by, potom už môže kľudne veľaa
@momoglamorous "bodaj by bola zima celorocne"? a porozmyslat tak nad tym aky dopad by to malo na polnohosp. a potraviny? niesme inuiti co si davaju tulene na veceru, ale ty prides domov a nadrbes si zeleninovy salat a ine, alebo toast na ranajky ako mas foto...
ved uvazuj kym nieco napises ...
alebo chces 80-90% potravin dovazat z teplejsich krajin hej?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale dúfam, že od 24.12 do takého 2.1. bude sneh lebo sa chceme celé vianoce s frájom sánkovať, guľovať, stavať snehuliakov a chodiť na nočné romantické prechádzky, keď bude padať sniežik!!! :letim:
( ale myslela som na to, že som sa dlho nesánkovala, nestavala snehuliaka a trocha mi normálna zima chýba)
ved uvazuj kym nieco napises ...
alebo chces 80-90% potravin dovazat z teplejsich krajin hej?