@drilo až ti maďari zavru Maticu slovenskú alebo obmedzia jej chod sa v Martine zbadáte, nepoznáš podrobnosti vyhláseníí?, tak nekomentuj chujoviny, čo som napísal o Galkovi je pravda!
... nekomentujem chujoviny, ale este ani nesadol do kresla a uz sudis ... nehadam sa ze nebol manazer siete hypermarketov ... ale tak napriklad kalinak ... pravinik ... 2 roky posobil vo vybore pre bezpecnost a sup pan minister ... a ta nejasna minulost machinacie s fondom narodneho majetku ... pekny pan minister
@milos111 oooo tak touto antisemitistickou poznamkou si sa zaradil ... dakujem uz nemusis odpovedat ani reagovat ... myslel som si ze sa rozpravam s normalnym clovekom ... ale bohuzial ... prajem ti pekny zivot v tvoje krabici tvorenej predsudkami
a kedy malo slovensko na flekoch odborníkov? najlepšie by bolo, keby sa nastupujúca pseudovláda čím skôr rozpadla a do dočasných volieb by musela vládnuť úradnícka vláda ako to bolo v čechách..tam nie je dôležité kto je aký straník ale kto je aký odborník vo fachu
Tuším je také pravidlo že ministrom obrany musí byť civil....a áno myslím si že sú to väčšinou profesionáli, u Daniela Krajcera a tohto Galka sa nechám prekvapiť.
@milos111 a este Daniel Krajcer, moderator bude ministrom kultury...dalej Mikulas Dzurinda, clovek co nevie poriadne po anglicky bude ministrom zahranicnych veci...a mohol by som pokracovat
@1 či sa ti to páči, či nie, politika je každodenná súčasť života každého, kto sa aspoň trochu zaujíma o dianie okolo seba a nežije v nejakom vlastnom idealizovanom svete.
@0 naivná predstava, že by na čele každého ministerstva stál na slovo vzatý odborník... isteže by to tak bolo najsprávnejšie, ale... realita je iná.
pokým bude hypermarketový king schopný komunikácie s odborníkmi, a zároveň dostatočne priebojný, aby si dokázal presadiť "svoje", tak v tom nevidím problém... a v zásade nebudem drbať do niekoho, kto ešte nič nespravil.
za "zlepenec homosexuálov a narkomanov" by som prefackala každého, čo toto vysloví. ste fakt dosť úbohí, že toto dokážete donekonečna omieľať. dementi.
keď toto počujem, vidím pred očami veľmi priemerné indivíduum, iq slabých 50, čo neustále opakuje dokola jeden akoževtip a smeje sa na tom len on, lebo nikto okolo to za vtip nepovažuje. ...smutné, že TOTO má volebné právo.
Ešte príde vojna a zvrhneme tento zlepenec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A vrátiime vládu ľuďom a nie Bratislavčanom vrátime vládu Smeru - červená mapa SR !!
Nepreháňaj, neviem, čo robí z moderátora človeka, ktorý by sa nemal hodiť na post ministra kultúry, Dzurinda je človek, ktorý pestoval medzinárodné vzťahy veľmi dlho a image v zahraničí má asi jeden z najlepších spomedzi našich politikov a čo si trepol o Sulíkovi je ako argument úplný nezmysel
Každopádne za najväčší optický prešľap považujem Sulíka ako predsedu parlamentu, keďže tento post nevyžaduje nijaké ozaj špeciálne a hlboké znalosti, ale znalosti a skúsenosti, ktoré má naozaj mnoho členov koaličných strán, pričom Bugár a Hrušovský už tieto posty zastávali, Figeľ mal na to naoko všetky predpoklady, neviem, čo tam má robiť neskúsený a konfliktný Sulík (nič proti nemu, naopak, ale na základe akých myšlienkových pochodov sa v budúcej vláde zhodli, že je vhodný na tento post, by ma ozaj zaujímalo)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
každý vie čo si o tom birdz myslí ...
a nikoho to netrápi
a kto je ten birdz?
... nekomentujem chujoviny, ale este ani nesadol do kresla a uz sudis ... nehadam sa ze nebol manazer siete hypermarketov ... ale tak napriklad kalinak ... pravinik ... 2 roky posobil vo vybore pre bezpecnost a sup pan minister ... a ta nejasna minulost machinacie s fondom narodneho majetku ... pekny pan minister
@milos111 sorry kamoš ale tebe už tej politiky totálne jebe na hlavu.
takí "Odborníci" ako @drilo a @depropex zasadnú do vlády a obyčajní ľudia budú zase podvedení sľubmi!
dufam, že to dlho nepotrvá
a odkaz na koniec ... vys*r si obocie a neotravuj
kam sa ty na mňa hrabeš ?
@depropex v rýši rozprávok žiadný problém, len tak ďalej chlepče až sa nezahrabeš
a poprosim ta ... je to prozba ... prosim neber si moje meno do huby ... nepotrebujem aby nejaky fasisticky fagan co ma o rok viac ako ja posudzoval
lutujem ta ze zijes vo svojej bublinke utvorenej z predsudkov a pokrutenych predstav ...
hovk nemam ti co povedat ... nechcem uz nic vidiet citat pocut
@0 naivná predstava, že by na čele každého ministerstva stál na slovo vzatý odborník... isteže by to tak bolo najsprávnejšie, ale... realita je iná.
pokým bude hypermarketový king schopný komunikácie s odborníkmi, a zároveň dostatočne priebojný, aby si dokázal presadiť "svoje", tak v tom nevidím problém... a v zásade nebudem drbať do niekoho, kto ešte nič nespravil.
keď toto počujem, vidím pred očami veľmi priemerné indivíduum, iq slabých 50, čo neustále opakuje dokola jeden akoževtip a smeje sa na tom len on, lebo nikto okolo to za vtip nepovažuje. ...smutné, že TOTO má volebné právo.
Myslím, že toto fórum by kľudne mohol založiť aj prívrženec pravice
O ňom ako osobe neviem nič, ale predsa len sa mi takýto výber zdá zaujímavý ...
A ešte aj životné prostredie to môže mať, čo sa týka skúsenosti, nahnuté ...
Nepreháňaj, neviem, čo robí z moderátora človeka, ktorý by sa nemal hodiť na post ministra kultúry, Dzurinda je človek, ktorý pestoval medzinárodné vzťahy veľmi dlho a image v zahraničí má asi jeden z najlepších spomedzi našich politikov a čo si trepol o Sulíkovi je ako argument úplný nezmysel