Neviem...Samotnu kynologiu? To je "vedecky odbor" ak sa nemylim a zaobera sa psami. Kynologia sa mozno oplati v PZ SR aj tam len kvoli vysluhacu atd. Inak, zeby si sa zaoberal psami...Myslim si, zeby si z toho nevyzil, jedine ak by si rozbehol vlastnu, fakt velku chovnu stanicu.
Ak Ta to bavý, tak to bež študovať. Nevyznám sa moc do toho, ale uplatnenie môže byť rôzne, od služieb pre štátne vojenské a policajné zložky až po nejaké špecializované ústavy. Jedniné kritériu je, aby Ta to skutočne zaujímalo (tu na Birdzi sú samí experti na zamestnanosť - čudujem sa, že páni ministri tieto stratené vody Birdzu ešte neobjavili a nenajali si tunajších "expertov" ako konzultantov - rovno by im mali dať 3 tisicovy nástupný plat
keby tento odbor otvorili o rok skor tak nan idem, ale kedze dom uz sla do 2 rocnika a nechcela som zabit rok zivota opakovanim rocnika tak som nan nesla... ale keby sa vratil cas tak by som jednoznacne volila kynológiu
Určite áno, ale po vyštudovaní to ísť robiť do zahraničia, tam to vedia oceniť, tu na to financie žiaľ nie sú. Ja osobne by som to nerobila len kvôli tomu zahraničiu, ja chcem pracovať tu. Inak je to zaujímavé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov