Ja mám pocit, že toto miesto nezomrelo len pre tých, čo si pamätajú jeho zašlú slávu. Mnohí sa posunuli odtiaľto inam a nemajú potrebu sa vrátiť a noví ľudia už skôr žijú na sociálnych sieťach. Takže bojím sa, že už nie.
@luminita ja som si ta ale za tu krátku dobu, čo ta tu registrujem, velmi obľúbila ...moc prosim vas, ktorých odoberam, napíšte mi potom vas novy nick do TS... Nemám dôvod ho prezrádzať Viem o viacerých, ktorí tak chcu spravit...
@misfit44 akože možno ešte par rokov dozadu hej, ale pri tom masivnom rozvoji instagramu a iných medzinarodnych sociálnych sieti, je to už pre mladých neatraktivne. A ľudi nad 25 to už nemusi zaujať vôbec - sú pracovne vytazeni, majú rodiny, iné sociálne siete... Pokial to teda nebude zoznamka (čo dúfam, že nebude, inak odidem), nemajú akoby dôvod sa tu registrovať, zvlášť ak to bude znova zamerane primarne na študentov a mládež.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Och a zase som zabudla na možnosť, že žiaden novy Birdz nebude
Lákavé