Hej, takže odteraz akonáhle niekde zaznie slovo Černobyľ, tak všetci povinne hlavy otočiť k zemi, do očí natískať slzy a nahodiť symbolické 3 hodiny ticha!
Nie takto som to nemyslel. Je to ale takisto hlupost jak ked Greenpeace zakazuje Atomky. Koniec koncov film je to zaujimavy. Akurat po kazdy rok co vidim sa vynoria nejake nove fakty. A ja beriem Černobyl inak lebo moj otec ma od havarie problemy a stryko ma rakovinu. Eto vsjo
Keby len nejakí greenpeacáci, tak by to nebolo také zlé, ako keď je proti nim politika Európska Únia a my musíme odstavovať reaktory, aby sme im liezli do prdele ... A všetko spôsobil nejaký sprostý nepodarený experiment v Černobyle ...
Takéto počínanie by som skôr čakal od paranoidných Američanov ...
Tak aby som zostal verný svojmu skvasenému humoru tak dáme za jeden:
Očakávaný zápas Real Madrid - Černobyľ sa prekvapivo skončil bezgólovou remízou 0:0 ...
Jeden z útočníkov bieleho baletu sa utrápene vyjadril v médiách: "Bohužiaľ, dnes nám to nevyšlo, robili sme čo sme mohli, ale na 10 rúk brankára Černobyľu sme boli prikrátki"
Vtip o trojhlavých drakoch mi pripadá trochu nemiestny vzhladom na to, čo sa stalo. V skutočnosti sa neobjavili dosiaľ žiadne oficiálne informácie o nejakej forme mutácie takže bud nijaká nieje alebo to ukrajinská vláda utajuje (čomu by som sa ani nedivila)
Treba pozriet videa na youtube, mutacie boli a dost vyrazne. Jak u ludi tak u zvierat, ale je to dsot humus. Inak dost vela info o havarii je na stranke PROGETTOHUMUS.IT len je to taliansky. Ale obrazky sa kuknut daju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@2 To by neboli potom v našich rozprávkach.
To akože chceš, aby na teba drak riadne fúkol, aby si bola viac opálená?
A to ti vôbec nevadí, že by si ničila životné prostredie?
No to si váž, pre starých Egypťanov bola bledosť žien znakom ušľachtilosti
» ceknito.sk/video/126033...
A toto je to co zostalo po Černobylskej havarii....
Keby len nejakí greenpeacáci, tak by to nebolo také zlé, ako keď je proti nim politika Európska Únia a my musíme odstavovať reaktory, aby sme im liezli do prdele ... A všetko spôsobil nejaký sprostý nepodarený experiment v Černobyle ...
Takéto počínanie by som skôr čakal od paranoidných Američanov ...
Očakávaný zápas Real Madrid - Černobyľ sa prekvapivo skončil bezgólovou remízou 0:0 ...
Jeden z útočníkov bieleho baletu sa utrápene vyjadril v médiách: "Bohužiaľ, dnes nám to nevyšlo, robili sme čo sme mohli, ale na 10 rúk brankára Černobyľu sme boli prikrátki"
aj ja by som chcela ísť ale 6000 je naozaj veľa
To fakt považujete za tak zaujímavú atrakciu?
ale nikdy nenašli dôkazy o ľudoch s viacerými rukami či hlavami
dozvedieť sa niečo viac a pozrieť si Pripjať...