Keby bola odo mna ovela vyssia, asi by som si pri nej pripadal tak blbo...vadit by mi to na nej nevadilo, ale co ja viem, je to uz take zauzivane, vyssi chalan a nizsie dievca.
Pokial je ten rozdiel mensi, do takych 10 cm, je to v pohode. A ak si vysoka a si pekna, nebude s tym mat problem ani ziaden nizky typek
ak za nieco stoji, tak mu to je jedno...a ak nie, znici mu to ego...lebo muzi maju byt ti ochrancovia, cize musia byt aj vyssi (v praxi sa asi blbo ochranuje niekto, kto je o 20 centi vyssi, aj ked podla mna vsetko sa da, ked sa chce...)
Možno áno, možno nie. Záleží od konkrétnej osoby, ale podľa mňa sú chalani radšej ak majú nižšiu babu. Ale nemusí to byť vždy pravda. Napríklad ja som mala chalana ktorý mi siahal po plecia. Jemu to síce nevadilo, chviľu ani mne, ale potom mi to už začalo prekážať, pretože vyzeral ako môj mladší brat a vkuse som sa k nemu musela zohnúť keď mi chcel dať napr. pusu a tak, cítila som sa trápne...
teraz som si spomenul, minule som niekde na nete cital, ze z nejakeho najnovsieho vyskumu vyplyta, ze zena si podvedome hlada muza, ktory ma 1,09 x taku vysku ako ona. O muzoch tam ale zmienka nebola
na tom co napisal Mid daco bude... nevedela by som si totiz pri sebe predstavit dvojmetroveho chlapa ale na druhej strane, su dolezitejsie veci ako vyska... takze ako hovori procko nikdy nehovor nikdy
vieš podla mna nezaleži na tom aky je človek vysoky či je pekny a či škaredy ale to čo k nemu citiš a čo on citi k tebe ked sa človek zamiluje už nehladi na fyzicku krasu ale nato čo je vo vnutri aspon môj nazor ja som sa teraz zalubila do chalana ktzory ma vôbec fyzicky nepritahoval ale tym čo je v nom....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja to veľmi neriešim, keďže vyššia ako ja asi nebude.
Pokial je ten rozdiel mensi, do takych 10 cm, je to v pohode. A ak si vysoka a si pekna, nebude s tym mat problem ani ziaden nizky typek
toto je priklad..a čo že je vyššia..mne sa to asi nemože stať ale itak bolo by mi to asi tri..
podla tohto mala najvyssia zena sveta 248 cm (!!!)... (tak bacha na vec milan4622 a lakino
a najvyssi muz 272 cm (!!!!!!!!)...
Poznam typkov co cu na vyssie baby(kedze su vysoky meter 50 a cosi)
Vacsina nas chalanov je na nizsie baby, nakolko je to prirodzené.
Ale poviem ti, ze mne je absolutne jedno aka je baba vysoka(no nemala by mat meter ani dva)
Zalezi mi na jej vzhlade a duchovnych hodnotach
Ale myslim si ze vysoke baby maju svoje caro nakolko maju ZVACSA dobre miery
A ak su rozdiely do desat centimetrov tak je vyska zanedbatelna.
Len tak mimochodom mam tiez 180cm