Mysteriózne seriály ako LOST (Ztraceni, Nezvestní)
Milujem LOST, je to podľa mňa najgeniálnejší seriál. Pozerám to teraz na AXN a o dva týždne bude finále piatej série a strašne sa teším. Rozmýšľal som, poznáte aj iné také "mysteriózne seriály" proste niečo podobné ako LOST, videl som aj Hrdinov, ale tí m
LOST som nevidela (s výnimkou jednej časti, ktorá ma ani nezaujala)
Ghost Whisperer (Stratené duše?) je fajn, True Calling by sa tiež dala rátať medzi mysteriózne, Supernatural (Hrozby z temnôt) ( - môj favorit) je taký zľahka hororový...
A Reaper (alias Ďáblúv sluha) sa asi za mysteriózny neráta, čo?
hmm, mysteriozne? Stare X-Files, Harper"s island, 4400, viac neviem, aspon takych co by som zaradil medzi mysteriozne. Fringe neviem ako na tom je, to sa akurat chystam pozerat.
@jingsavv 4400 bolo fajn, to ma celkom bavilo, i ked chvilami to bolo take trochu "béčkové", ale fajn...
@galinka Ghost Whisperer (Stratené duše?) - znie to dobre, už podľa názvu
ono môže to byť aj komediálne, ale proste taký seriál, že ako LOST, že na konci ako to vždy skončilo a zrazu BUCH (neviem ten zvuk napisat) a pismenka LOST ... tam som často býval s otvorenými ústami a nechápavo som čakal, sakraaaa čo bude ďaleeeeej
(také pocity som mal napríklad aj pri Prison Breaku väčšinou, proste potrebujem ten pocit, že sakra ako to bude ďalej - taký seriál - ideálne mysteriózny, ale nemusí byť úplne)
tak @angelangelika nie, nie si debil. LOST je fakt extrémny seriál, príliš komplikovaný, s množstvom zápletiek, zároveň je to seriál, ktorý má najviac hlavných postáv zo všetkých seriálov, aké sa v amerike tuším natočili (alebo aspon z tých súčasných), a tým pádom je tam strašne veľa príbehov. To je seriál, ktorý sa niekomu buď strašne úplne moc páčil, alebo dotyčného neoslovil...
@angelangelika už to samotné, že sa tam prekrýva dej súčasný a minulý, že občas sa deje niečo, čo pochopíš neskôr až spatne, a v piatej sérií, keď prebiehali dve dejové línie - vonku a vnútri, dotoho sa cestovalo časom, a ešte k tomu tie spomienky na dej v minulosti, čo vlastne znamená, že sa dej odohrával v troch rôznych dejoch súbežne, tak to fakt nie každého baví a nie každý to chápe.
@tomas ja som to zo začiatku aj pravidelne sledovala...=D ale potom postupne som prestávala mať menej a menej času, a keď som potom pár častí nesledovala, som už nebola vôbec v obraze..=D možno by som to aj pochopila, ale najsôr by som potrebovala veeeeľa času..=D ale ďakujem za vysvetlenie...=D
som zvedavá, či sa dočkám Lost na jojke, lebo nič viac som nevidela...ale páčia sa mi aj Hrdinovia a hlavne Supernatural, no neviem, či je to také mysteriózne, ja sa na tom aj dosť nasmejem
neviete niečo o španielskom seriáli Internát? vraj láme európske rekordy sledovanosti, tiež by to mohlo byť zaujímavé
Ghost Whisperer bolo super, to sa mi hrozne páčilo. Alebo ešte Tru Calling, o holke, ktorá pracovala v márnici a pravidelne ju žiadali tam tie mŕtvoly, aby im pomohla a vtedy sa jej vrátil deň späť, to som mala rada
Heroes som začala pozerať, ale po všetkých otvorených mozgoch a polorozťatých hlavách ma to rýchlo prešlo. Spolužiačka to ale miluje a mám pocit, že to sleduje zarovno s Amerikou, ak sa vydávajú nové diely
Kamoška sleduje Supernatural a miluje to, ja sa na to možno raz odhodlám
Lost som v živote nevidela, viem len, že je tam nejaký ostrov Keď to šlo na Jojke, ešte som ju ani nemala
@snehovavlocka@16 Internát teraz dávajú na Axn (nie som si istá či na obyčajnom alebo sci-fi), videla som asi jeden a pol časti, pôsobilo to na mňa vcelku pozerateľne, tak uvidíme...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ghost Whisperer (Stratené duše?) je fajn, True Calling by sa tiež dala rátať medzi mysteriózne, Supernatural (Hrozby z temnôt) ( - môj favorit) je taký zľahka hororový...
A Reaper (alias Ďáblúv sluha) sa asi za mysteriózny neráta, čo?
@galinka Ghost Whisperer (Stratené duše?) - znie to dobre, už podľa názvu
ono môže to byť aj komediálne, ale proste taký seriál, že ako LOST, že na konci ako to vždy skončilo a zrazu BUCH (neviem ten zvuk napisat) a pismenka LOST ... tam som často býval s otvorenými ústami a nechápavo som čakal, sakraaaa čo bude ďaleeeeej
(také pocity som mal napríklad aj pri Prison Breaku väčšinou, proste potrebujem ten pocit, že sakra ako to bude ďalej - taký seriál - ideálne mysteriózny, ale nemusí byť úplne)
asi som tu jediný debil..=D
Heroes ma oslovili viacej, ale tych som sledoval pravidelne naraz z Americanmi
neviete niečo o španielskom seriáli Internát? vraj láme európske rekordy sledovanosti, tiež by to mohlo byť zaujímavé
Heroes som začala pozerať, ale po všetkých otvorených mozgoch a polorozťatých hlavách ma to rýchlo prešlo. Spolužiačka to ale miluje a mám pocit, že to sleduje zarovno s Amerikou, ak sa vydávajú nové diely
Kamoška sleduje Supernatural a miluje to, ja sa na to možno raz odhodlám
Lost som v živote nevidela, viem len, že je tam nejaký ostrov Keď to šlo na Jojke, ešte som ju ani nemala