Fajn... kto mi povie, či má rád Mytológiu?ja sa venujem hlavne írskej mytológii, pesničky s keltskou tematikou a knihy.Chodím takisto na jednu rpg stránku, s týmto účelom a zameraním(pozrieť moj profil, je tam napísaný link)A čo si o mytologii myslíte? za
ja sa zaujimam o grecku mytologiu, teda nie len o samotnu mytologiu, ale celko aj o historiu a kulturu stareho Grecka....teraz akurat citam knihu Laska a sex v starom Grecku....zaujimave veci som nasiel
@6 ako to myslíš ´´pokrútené všetko´´? Nechápem.A vy ste brali mythológiu na výške?
Aj ja mám rada egyptskú aj grécku.Ale ked zoberieme grécku a rímsku, je to v podstate to isté... napríklad Héra, grécka bohyna, je v rímskej Juno, podla ktorej sme pomenovali Jún
@10 ja som takpovediac totálne závislá na tomto druhu mythológie. Starí Iri mali zaujímavu kultúru a nehovoriac o keltoch. Mám plno kníh na túto temu a hrajem aj keltskú a staroírsku roleplay na stránke Ancientworlds. je to dobrá zábava a zaroven si precvičíš znalosti angličtiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Mňa zaujímajú skôr Slovania, tak všeobecne.
my sme to brali na výške a keď to máš spísané ako hru tak väčšinou je tam pokrútené všetko
Aj ja mám rada egyptskú aj grécku.Ale ked zoberieme grécku a rímsku, je to v podstate to isté... napríklad Héra, grécka bohyna, je v rímskej Juno, podla ktorej sme pomenovali Jún
No jo.... je to podla mna zaujímavá téma