18. 12. Bratislavský Chochmes, možno 17. 12. Nirvanas plus Konečná verzia a rada by som išla aj 3. 12. na Dlhé Vedenie, už to konečne musí vyjsť! So Zimným žákovicom sa asi lúčim, aj kedˇ Hafnera a FiXu by som si rada pozrela. Ale v poslednej dobe som zmeškala všetko, čo sa dalo a som z toho mierne deprimovaná.
A ešte by som chcela ísť na niečo čo zatiaľ vôbec nepoznám a kedˇ to započujem prvýkrát, straašne sa mi to začne páčiť. Najlepšie nejakú funkovo ladenú gitarovú improvizáciu v komornej atmosfére v zapadnutom klube...
Mal som ísť na Gorgoroth ale nepodarilo sa.Ale možno sa mi podarí ísť v januári na Equilibrium ( Dobre,bude tam asi 5 skupín,ale ja tam idem hlavne koli nim )
tento víkend vandali a anonym kids v piatok, v sobotu prago union, potom nešpecifikovaná akcia v Brne, potom dvakrát billy barman a puding, a potom neviem, chcela by som zimný žákovic a možno aj chochmes, uvidíme.
@tunidlo To si si pomýlil s inou akciou, ale slušnosť vraví (síce neviem, kde je napísané, že je to zrovna slušnosť, lebo je to chlastacie pravidlo, ktoré so slušnosťou nemá moc toho spoločného... ale povedzme ), že keď sa dvaja stretnú nejako viacmenej "náhodne", bez predošlého veľkého dohovárania, tak muž platí pivo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
04.12. - Lučenec - Madcult,The Fate Wills It,Hard To Say (len preto že tam hrá kamoš )
10.12. - Rim.Sobota - Zoči voči, HT
18.12. - Rim.Sobota - The Paranoid, Attermead, The Downhill
na budúci rok Iné Kafé
A ešte by som chcela ísť na niečo čo zatiaľ vôbec nepoznám a kedˇ to započujem prvýkrát, straašne sa mi to začne páčiť. Najlepšie nejakú funkovo ladenú gitarovú improvizáciu v komornej atmosfére v zapadnutom klube...
4.12. - Jamestown + Zoči Voči
18.12. - GoodBye Lenin
26.12. - Wadda + I.F.X.
a chcela som aj na Lavagance, ale vyšlo to na blbý dátum
28.11-Adrian Stern
04.12 -New Boys
09.12- Aaron Fresh
20.12- mám koncert ja
čo ja viem, asi už na žiadne, možno len na také menšie neznáme do Tabačky alebo Kulturparku
a inak v Kasárňach má hrať Efterklang, nie?
nejako neviem o tom
ou, sekol som sa
st, 9. mar 2011 Košice, Slovakia
Ale, keď je to taký dátum, to sa možno uvidíme
snáď áno
11.12. Trenčiansky chochmes
18.12. Bratislavský chochmes
@tunidlo , stretneme sa?
Dúfam
Do tretice na hudobnej akcii ...
A raz sa isto aj inde pošťastí
A to nie až do desatice, keď ho vymením za vrecia?
4.12. Sereď, Dáša von Fľaša, Barney Gumble, Boiling ooint, Blind rattvisa
ale asi to nevychádza
... a tak tu mate ochutnávku z kapiel na ktoré sa chystám..aspoň tie na ktoré sa teším najviac
aaa určite 26.11. - anonym kids, zotrwačnosť, vandali a anton cobalt
22.12. - vianočný kokteil: manyac, freebird, bublifunk, femmes fatales, take death.. ostatné je vo hviezdach