Na aké "krúžky", športy a pod. ste chodili/chodíte?
Na aké záujmové aktivity ste aspoň nejaký čas chodili/chodíte a aktívne sa tomu venovali? Jedno či z vlastného presvedčenia alebo "donútenia". Teda nie len sami, ale že ste naozaj niekam dochádzali a mali učiteľa/trénera. Príp. čo máte v pláne do budúcna?
tak najprv na angličtinu, neskôr na skaut, neskôr na streľbu zo vzduchovky a na strednej som chodil na matický a na fyzikálny a potom keď som bol na výške tak som ten fyzikálny viedol
Tie, ktoré som navštevovala ja: tanečná, ZUŠ - výtvarná, tai-chi a agility
A čo mám v pláne: určite jazda na koni a vrátiť sa k agility, možno aj k tai-chi, kurz grafiky
fuuu
v detstve od sportoveho cez cerveny kriz, mozeretky, moderne tamce, hip hop az po anglicky, zurnalisticky..a tak
teraz-reggeaton,dancehall a zacinam aj s jogou a nejake to lady latino,ak sa mi bude pacit
na klavír asi 10 rokov, na výtvarnú na ZUŠ asi 12 rokov - oba cykly, 2 roky na nemčinu na jazykovku a v škole na krúžok 1.pomoci- to bolo asi najužitočnejšie 2x sme aj vyhrali, športový hlavne kvôli fitku a sem-tam na chemický - teória nič moc, ale pokusy v labáku boli super a v súčasnosti občas zumba a chcem skúsiť kone a pole-dance
Folklórne tance na ZŠ a potom veľmi aktívne jazdenie na koni ku ktorému by som sa chcela časom rekreačne vrátiť. A bola by som šťastná keby jedno z mojich detí sa tomu bude raz venovať aj súťažne
anglictina, hadzana, basketbal, volejbal, tanecna (na tu som chodil dokopy asi 6 rokov a okrem polky, twistu a valcika, uz neviem nic a nejaky cas na sambo
Chodila som na irske tance a gitaru. A pred 2 mesiacmi som dokoncila krajcirsky kurz. V plane zatial nemam nic, no velmi rada by som niekedy v buducnosti skusila lukostrelbu.
Chodím na klavír a spev, predtým som krátko chodila na gymnastiku, džudo a takwondo.
Ale objavila som svoju umeleckú stránku, čiže k športu sa asi už nevrátim.
Plánujem divadelný, ale tam ma už asi nevezmú, prípadne niekdy v budúcnosti aj nejaký iný hudobný nástroj (husle alebo flauta), krúžok bridžu, írske tance aj slovenské ľudové.
Ale očakávam, že asi všetky vymenované sa mi už asi nesplnia, možno niektoré...
@poppyseed všetko. Nie, že som bol vo všetkom nejak extra dobrý, ale taký priemer
Neznie to dúfam egocentricky
Minimálne ma všetko bavilo a robil som všetko pre to aby som nebol najhorší
My sme mali na škole chemický, ten som mala rada
Ako decko boli aj pokusy o nejaké pohybovo zamerané, ale vždy som spanikárila a po druhej hodine sa tam neukázala
Ako dospelá som sa rozbehla a mám brušné, ATS a pole dance.
Mala som aj pár mesiacov vzdušnej gymnastiky (aerial hoop/silk, trapéza), ale nevyhovovala mi hodina štruktúrou ani časovo. A aerial hoop som našla aj inde, ale opäť, nesedí mi to časovo, ale v budúcnosti plánujem vysadiť brušné, tak sa k tomu ešte možno vrátim
A na zakladnej skole som este chodila na prirodovedecky. Tam ma bavilo mikroskopovanie a sledovanie roznych dokumentov. Potom ma ucitelka prihlasila na olympiadu, kde som sa mala naucit zoznam 50 rastlin, ich latinske nazvy a priradit ich do celade no a skoncila som posledna, tak som sa od hanby prepadla a ihned odhlasila z toho kruzku. To som este netusila, ze o niekolko rokov, sa tych rastlin na vysokej skole budem musiet naucit asi tak 5krat viac a vtedy mi to pomohlo, pretoze niektore nazvy som si pamatala aj po rokoch.
2.stupeň ZŠ
Šikovné ruky, spevácky krúžok, environmentálny krúžok, gymnastika, zumba (je toho menej, ako sa mi zdalo)
SŠ:
Divadlo, Tanečný, Chémia
Ostatné:
Spevokol (spev a gitara), 6 hodín tanečného kurzu
Teraz kvôli škole, práci a priateľovi som rada, ak budem mať čas si zahrať Sims, ale v buducnosti plánujem ísťt na nieco ako zumba alebo tak, proste niečo pohybové... ale ani taky kurz varenia by nebol na dve veci...
Na základke som bol donútený isť na flautu.. to bol otras.
Potom na strednej som chodil nejakú dobu na kreslenie, ale z osobných dôvodov som odtiaľ odišiel. Ale to kreslenie len tak pre radosť.
Čo sa týka športov, tak to som sa im radšej vždy venoval vo voľnom čase. Mal som obdobie, kedy som chodil veľa behať a posledné roky skôr posilovanie. Ale vtedy kedy mám chuť a čas, podľa školy a tak.
na základnej som mal každý deň iný krúžok, škoda len, že to kvalitou bolo tak smiešne, že mi to doslova nič nedalo. Chodil som na ZUŠ 10 rokov, na plávanie 10 rokov (čo bolo z toho asi najprínosnejšie ale aj tak nie až tak, ako by človek čakal po 10 rokoch), mal som aj krúžky venované jazykom, hudobným nástrojom, potom postranné k výtvarnej, potom doučovanie samozrejme a 10 rokov som chodil na skauting, čo mi vlastne dalo celkom dosť, ale už by som sa tam nevrátil lebo je to častokrát konzervatívna kresťanská organizácia.
Ono to boli skôr mimoškolské krúžky. Tuším 1-2 roky som na základe chodila na kreslenie, od 6 do 11 rokov som chodila plávať (aj súťažne), od cca 11 do 13 na klavír a na strednej som spievala v zbore. Čo by som chcela vyskúšať už dlhšie je step, lenže nie je na okolí ho neučia a tiež by sa mi páčilo nejaké herectvo a tak
@poppyseed Jéj, kde? Na poznávačke ku skúške z botaniky? To som aj ja absolvovala! Až na druhý raz som to dala, to bol des, som sa na to učila asi 3 týždne vkuse Tuto z tejto knihy: » mrtns.eu/tovar/_l/82/l82... A potom aj na cvikách z živých rastliniek, to už bolo v pohode.
Som samouk, jediný krúžok na ktorý som chodil bol stolný tenis, ale to som mal na výber buď vyšívanie, alebo toto A venujem sa všeličomu, len neviem či sú to akurát športy
@azizi Ahaha, ano na skuske z botaniky. My sme sa tiez ucili zo zivych rastliniek a museli sme chodit do botanickej zahrady si ich kazdy den obzerat a opakovat na skusku. A pamatas si teraz este tie rastlinky?
Ked som bola mala.tak som chodila vsade mozne. Na tanecnu, na rozne sportove kruzky, basket, volejbal, dake neviem co daco ako zumba terajsia zmiesana s pilates, a pod. Na matiku, na vytvarne kruzky do kalogagatie a na hudobne hlavne gitaru. A viac si tusim uz nespominam
Teraz si kruzkujem viacmenej doma aj by som dakam zacala chodit ale ked ja pracujem tak vselijako tak je to zbytocne
Chodila som na dramatický a na tanečný a kone Momentálne už na žiadny nechodím, ale v najbližšej dobe by som chcela chodit na tanečný kurz ( swing, salsa ), chcela by som skúsiť lukostrelbu a opäť sa venovať jazdeniu na konoch. Bohužiaľ nie je finančný kapitál a ani čas
Športová gymnastika, plávanie, bedminton @Poppyseed aj ja som bola na tej biologickej olympiáde a tiež ma do toho učiteľka dotlačila. Bála som sa jej ale povedať,že mi stačilo raz, tak som trpela 2 roky po sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Teraz vedomostné kvízy a turistický, ktorý si sám organizujem
Čiže by sa dalo povedať, že aktuálne žiadne.
A čo mám v pláne: určite jazda na koni a vrátiť sa k agility, možno aj k tai-chi, kurz grafiky
v detstve od sportoveho cez cerveny kriz, mozeretky, moderne tamce, hip hop az po anglicky, zurnalisticky..a tak
teraz-reggeaton,dancehall a zacinam aj s jogou a nejake to lady latino,ak sa mi bude pacit
železničné modelárstvo
letecké modelárstvo
spevácky
gymnastický
plavecký
vodné pólo
tanečný
Ale objavila som svoju umeleckú stránku, čiže k športu sa asi už nevrátim.
Plánujem divadelný, ale tam ma už asi nevezmú, prípadne niekdy v budúcnosti aj nejaký iný hudobný nástroj (husle alebo flauta), krúžok bridžu, írske tance aj slovenské ľudové.
Ale očakávam, že asi všetky vymenované sa mi už asi nesplnia, možno niektoré...
Neznie to dúfam egocentricky
Minimálne ma všetko bavilo a robil som všetko pre to aby som nebol najhorší
Ako decko boli aj pokusy o nejaké pohybovo zamerané, ale vždy som spanikárila a po druhej hodine sa tam neukázala
Ako dospelá som sa rozbehla a mám brušné, ATS a pole dance.
Mala som aj pár mesiacov vzdušnej gymnastiky (aerial hoop/silk, trapéza), ale nevyhovovala mi hodina štruktúrou ani časovo. A aerial hoop som našla aj inde, ale opäť, nesedí mi to časovo, ale v budúcnosti plánujem vysadiť brušné, tak sa k tomu ešte možno vrátim
florbal
bedminton
gitara
kickbox
1.stupen ZŠ:
Divadelný krúžok, spevácky krúžok, Šikovné ruky, Tanečný krúžok, Mažoretky, Spevácky krúžok
2.stupeň ZŠ
Šikovné ruky, spevácky krúžok, environmentálny krúžok, gymnastika, zumba (je toho menej, ako sa mi zdalo)
SŠ:
Divadlo, Tanečný, Chémia
Ostatné:
Spevokol (spev a gitara), 6 hodín tanečného kurzu
Teraz kvôli škole, práci a priateľovi som rada, ak budem mať čas si zahrať Sims, ale v buducnosti plánujem ísťt na nieco ako zumba alebo tak, proste niečo pohybové... ale ani taky kurz varenia by nebol na dve veci...
Potom na strednej som chodil nejakú dobu na kreslenie, ale z osobných dôvodov som odtiaľ odišiel. Ale to kreslenie len tak pre radosť.
Čo sa týka športov, tak to som sa im radšej vždy venoval vo voľnom čase. Mal som obdobie, kedy som chodil veľa behať a posledné roky skôr posilovanie. Ale vtedy kedy mám chuť a čas, podľa školy a tak.
Teraz si kruzkujem viacmenej doma aj by som dakam zacala chodit ale ked ja pracujem tak vselijako tak je to zbytocne
@Poppyseed aj ja som bola na tej biologickej olympiáde a tiež ma do toho učiteľka dotlačila. Bála som sa jej ale povedať,že mi stačilo raz, tak som trpela 2 roky po sebe