Hudbu som si začala sťahovať a vyhľadávať až v nejakých 11-12 rokoch. Dovtedy som vyrastala na hudbe, ktorú nonstop púšťa otec - jazze, rockových klasikách
toho bolo dosť keď som bola malá asi škôlkarka tak sesternica počúvala skaprašupinu a nataliu oreiro tak sme na tom fičali a potom thalia a takéto
potom nastal vek jak som začala chodiť do školy a to bola išla miška briežkom a peter nagy,pašteková až sa to vyvíjalo popovkami.. potom bolo obdobie rapu, zas pop a potom nástup normálnej hudby
Slíže a najrôznejšie folkové sr.čky na ktoré ma občas brali rodičia. Potom asi v 12tich som dostal prvú dávku elektronickej hudby a do dnes som závislý.
ja som vyrastala najprv na klasickych slopvenskych rockovych veciach, co pocuval moj otec, potom som presla na Peter Nagy a deti, potom na BSB, potom na rammstein - a ten mi ostal doteraz
Z jednej strany tie veci ako Lunetic a podobne, ktoré mi boli ako decku tlačené do hlavy a z druhej také ako Offspring, Metallica, Bathory, Linkin Park...
fuuuuuhaaaaa tak na paske mame niekde nahrate ako spievam so sesternicou pesnicku od skupiny Lunetic, potom si pamätam Aqua, Spice Girls...potom som pocuvala kadeco naco som natrafila v TV od Eminema po Green Day a nakoniec som nasla tu spravnu cestu v podobe ROCKu a METALu amen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Potom neskôr Tokio Hotel to som mohla mať koľko, osem? deväť? či dokonca desať? nie, desať určite nie
Ako @marosko81 hovoril, sedlák
potom...trance a techno...a teraz vyrastám na metale a punkU :dd
take Ine Kafe, I.M.T. Smile, Horkyze, to bolo az niekedy v puberte ...
ale doteraz to boli rozprávky
ale nechápem prečo :d
KVALITKA!
inak Depeche ked otec raz za cas pustil..
potom nastal vek jak som začala chodiť do školy a to bola išla miška briežkom a peter nagy,pašteková až sa to vyvíjalo popovkami.. potom bolo obdobie rapu, zas pop a potom nástup normálnej hudby
Kabát - najčastejšie púšťal otec
inak len rádio - odtial si nahrávala niečo na kazetu, čo sa mi páčilo...
a originál kazetu som mala iné kafe a slíže
Na hiphope
Chaozz a PSH.
a ešte si spomínam, že sa u nás celkom točili UB40, Simon a Garfunkel, Beatles, Rammstein a Ozzy Osbourne.
ale to prvé spomínané sa u mňa zapísalo najviac.
ja som vyrastala najprv na klasickych slopvenskych rockovych veciach, co pocuval moj otec, potom som presla na Peter Nagy a deti, potom na BSB, potom na rammstein - a ten mi ostal doteraz
Občas je to smutné ako život sám
A inak ... HORKÝŽE SLÍŽE A doteraz ma to drží
a už nepametám a ešte som frčala na jednej pesničke ale neviem kto a ako sa volala , ale viem že sme hu volali Marťankovia lebo v klipe boli Marťani