@sugy1 môj skromný názor - celý album je kvalitka...len proste u mňa vyhráva HB..možno preto, že som PUK prepočúvaná, keďže sa to na človeka valí odvšadiaľ
@luc.ka ja praveze harrisa dost nemusim XD ale rihanna sa nenormalne zlepsila minule som po dlhej dobe pocuval jej 2. album... ty vole jak uplne ina spevacka
@hellium spolubývajúceho , neviem , asi nepočuje frajerku cez skype kvôli mojej pesničke noo a pred 10 minútami mi povedal vrátnik že mi šibe , ked som si to spieval vonka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
už cez dva roky ju počúvam pred skúškami a písomkami a vždy mi to vyjde
momentálne toto vlastne, celý ich album je prudká namotávka pre mňa
celkom solídne tri dni dookola
foster the people / celý album
už stasne dlho a nemienim s tym prestat
Rytmus - Deti Stratenej Generacie
A momentálne? Asi Rammstein - Amerika
celý album je viacmenej rovnakého charakteru. nič z neho nejako extra nevytŕča ale je príjemný
za posledných 24 hodín som inú ani nepočúvala a predsa ma neomrzela lebo je to NOHAVICA
ja na tejto
pri tomto sa mi dobre učí,nádherné slová to má
a ešte
@luc.ka
njn we found love je super xD lebo CALVIN je super
momentálne
» www.youtube.com/watch?feature=p...
potom veci od Rammstein a od Marilyn Manson
presne tak, ako celé uplynulé dva roky s menšími prestávkami. presnejšie na tejto live verzii:
pretože nikto nešuká klávesy takým spôsobom ako Trent!
@grietusha práve od nich počúvam Gave up a akurát mi to tu nechce zobraziť ten drbnutý odkaz...
Lepšiu vec pri učení ako UKF dubstep nepoznám. Láska už dva roky.
Ja si fičím na tomto teraz...
Inak pán John Frusciante - okrem iného Omission (aj s Joshom K.)
a to uz skoro rok (ach)
dokonala..a to violoncelo,krasa
áno, aj toto počúvam, neprekvapujte sa
som ujetý na tom
a ten text...