ja som na tej hnusnej úrovni, že mám dostatočne vyvinuté kritické myslenie ale inak som vo všetkých aspektoch priemerný/podpriemerný. Takže dobre vnímam čo mi nejde a mám z toho frustrácie
od malička som bol vnímavejší, vyspelejší, svojskejší než rovesníci, pracoval som na sebe
Takže som bol dlhov domnienke, že som nadpriemerne inteligentný, ale keď prišlo na školské výsledky, resp. meranie nejakých schopností, tak som bol buď priemerný alebo podpriemerný. Dva roky sa neviem dostať na výšku lebo neviem spraviť prijimačky, na základnej som bol tiež posledný koho priali na strednú a všeobecne, mám z toho väčšie komplexy než z iných vecí.
Radšej keby som bol slepo tupý, zabával sa a mal priateľov ktorých by som nemusel tak selektovať
@zoberhrozno neposudzujem to podľa známok, ale všeobecne ako som zvládal predmety. Napr. veľmi ma bavia prírodné vedy a v alternatívnom vesmíre, kde by som aspoň trocha zvládal čísla by som určite robil v labáku
narozdiel od toho som ledva prechádzal z niektorých predmetov
@zoberhrozno tak ver tomu, ze naozaj nadpriemerne inteligentny clovek bez nejakych psychopatologickych poruch a chorobnej lenivosti, ci averzie voci povinnostiam, nebude mat so skolskym systemom najmensie problemy
ak si dobry v logike, pomoze ti to v mrte vela oblastiach a tie zvysne dobehnes kuskom snahy.... clovek bez logiky vsak moze byt snazivy najviac ako sa len da, stale bude v niecom zaostavat
@poke A nie si iba lenivy, pripadne mas malo sebakazne?
Ja som si vzdy myslela (aj si este stale myslim), ze som priemerne inteligentna (dakedy aj podpriemerne) a tak som asi makala viac. I ked moj pripad zrovna tiez nie je ukazkovy, pretoze scasti som to robila aby som ziskala approval od oca.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
od malička som bol vnímavejší, vyspelejší, svojskejší než rovesníci, pracoval som na sebe
Takže som bol dlhov domnienke, že som nadpriemerne inteligentný, ale keď prišlo na školské výsledky, resp. meranie nejakých schopností, tak som bol buď priemerný alebo podpriemerný. Dva roky sa neviem dostať na výšku lebo neviem spraviť prijimačky, na základnej som bol tiež posledný koho priali na strednú a všeobecne, mám z toho väčšie komplexy než z iných vecí.
Radšej keby som bol slepo tupý, zabával sa a mal priateľov ktorých by som nemusel tak selektovať
narozdiel od toho som ledva prechádzal z niektorých predmetov
ale nejde len o to.
ak si dobry v logike, pomoze ti to v mrte vela oblastiach a tie zvysne dobehnes kuskom snahy.... clovek bez logiky vsak moze byt snazivy najviac ako sa len da, stale bude v niecom zaostavat
Ja som si vzdy myslela (aj si este stale myslim), ze som priemerne inteligentna (dakedy aj podpriemerne) a tak som asi makala viac. I ked moj pripad zrovna tiez nie je ukazkovy, pretoze scasti som to robila aby som ziskala approval od oca.