angličtina, čo ja viem....ale nič extra to teda nie je. v nemčine síce denne pozerám orf1 a jedno obdobie som občas rozmýšľala v nemčine, ale keď som šla minulý rok do Berlína, nevedela som sa tam dohovoriť a dodnes som z toho frustrovaná.....
anglinu...rozumiem tak 95%. nemcinu rozumiem 80%. daco viem aj po spanielsky zevraj aj arabsky viem...no rozumiem obcas nieco. no a finsky...rozumiem veeeelmi malo a tolko isto aj viem povedat ale na konci juna budem plynula tesim sa
Neviem, ťažko posúdiť. Niekto by mohol tvrdiť že som začiatočník, niekto zas že som pokročílý. Každopádne sa AJ učím od základnej školy. Cca tak 14 rokov.
@xperiax Na Španielsko sa vykašli, tí idú do sračiek tak jak Gréci.
nemcina-po 4 rokoch viem velku <>, anglina asi vpoho, teda vo filmoch rozumiem a dohovirt sa dohovorim iba ta gramtika.bleh a este arabcina z nej viem par slov a citat a pisat...
no, myslím, že anglina, nemina na takej viac pokročilej úrovni, hoci angline nie vždy rozumiem a nemecky nie vždy viem gramaticky správne hovoriť (zložitejšie vety a vypadávajú mi slovíčka občas)
a fínsky taký mierne pokročilý, rozumej, rukami nohami sa už v podstate dohovorím
a viem pár fráz po francúzsky (viem sa predstaviť, viem sa opýtať, ako sa máte, aj viem odpovedať, že dobre, aj viem povedať, že nerozumiem, a ešte viem časovať a pamätám si aj pár čísloviek
spanielcina by mala byt pokrocilejsia ale som z nej blba, pretoze v tom jazyku proste vobec neviem rozmyslat. anglictina si dovolim povedat (vzhladom na prudke sutazne uspechy ) "poquito" mas teda, myslim, ze ak by som nechcela extra hyper profi anglictinarsku drahu (co urcite nechcem), tak to lepsie nejde.
anglicky na tej pokročilej úrovni, rozumiem, porozprávam, preložím a predovšetkým sa v tom nestratím. nemecký jazyk sa učím podstatne dlho ale tak vytvoriť v ňom plynulú vetu mi dá zabrať, nie je to ako s angličtinou. a tiež zabúdam veľa nemeckých slov a zistil som, že absolútne neviem dávať slovesá do préterita napríklad lebo mi vypadli ich tvary a vytváram len ich skomoleniny, ktoré si myslím, že sa na ne aspoň trocha podobajú. a francúzsky len biedny základ.
nemčinu som mala v škole 12 rokov, rozumiem všetko, boli časy, keď som vedela aj v pohode hovoriť, ale to je dáááávno. ale rozumiem všetko, sem tam si aj film v nemčine bez problémov pozriem.
s angličtinou som na tom v pohode, bez problémov rozprávam, rozumiem a píšem, ale nemať svojho francúzskeho kamaráta a nekonečných debát pri pive, zabudnem aj to
a mám dva semestre fínčiny. ale viem aktívne používať tri slová a požívať ablatiivi
Ale nie.. No tak dohovorím sa Maďarsky, Anglicky. Mám za sebou 4 roky Nemčiny, ale neviem absolútne nič, 6 rokov frj a tak isto neviem nič. V JAP som samouk, čo sa od septembra zmení.
franinu som mala na gympli úradne 4 roky, ale v skutočnosti to boli možno tri mesiace skutočnej franiny, keď nám supľovala iná profka. lenže to bolo v treťom ročníku, takže prd platné, keďže som nemala základy. teraz som si kúpila učebnicu pre samoukov
z angliny sa mi nejakým vyšším zázrakom podarilo dať maturu B2 na jedna. naozaj neviem ako.
@husky lol sak si tam sam !!! a teraz ti idem ukazat co som sa ja tu naucila lol. viem, nemam sa cim vystatovat, ale aj tak (u fuckin wanker! u think, u r like a translator, izi? u r the biggest cunt i eva seen lol) sorry
anglina-učím sa 9.rokov a s doruzumievaním v nej už nemám skoro žiadne problémy až na to,že mi občas vypadne nejaké slovíčko a velmi nedodrziavam gramatiku...nemcina-ucila som sa ju 3 roky ale skoro nic z nej neviem
angličtina - učila som sa ju zatiaľ len prvý rok, ale myslím že som celkom dobre obstála takže len základy
nemčina - tú sa učím už šesť rokov a myslím že som na tom dobre ale neviem či som mierne pokročilá alebo pokročilá .. inak tak všeobecne cudzie jazyky mám asi najradšej zo všetkých tých nezmyselných predmetov v škole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ˇJusáˇf sa muˇsi uc´it
Nj-neviem nič hlavne že mám 1
Angličtinu sa chcem už snažiť učiť viac, tento rok.
Nemcinu sa ucim od 7. rocnika na zakladke, ale viem velko hovno, nedokazem povedat ani jednu suvislu vetu Na vysvedcku mavam 1 alebo 2
Maďarsky-perfektne
Anglicky-dohovorím sa
Nemčina-kuchynská
Grečtina-kuchynská
Nemčinu prabiedne.
AJ - mierne pokročilý
FR - začiatočník
TAL - začiatočník
RUM - začiatočník
nemčinu zatial za ten prvý rok som celkom dobre obstala
a potom v angličtine som samouk ani tam neviem kde sa zaradiť.
v japončine som tiež samouk ale tam som na úrovni 0,5
4 roky ruskeho jazyka, viem citat a pisat
1 rok anglickeho jazyka v anglicku, viem lepsie ako za 10 rokov nemciny v skole
Angličtina-pokročilá
Francúzština-začiatočník
SJ rozumiem, pouzivam, ale neviem
ostatne ma nezaujimaju.
nej - som mierne pokrocily
spj - zaciatocnik s rocnym studiom
NJ - rozumiem, ale neviem odpovedat
@xperiax Na Španielsko sa vykašli, tí idú do sračiek tak jak Gréci.
no a este nejake tie zaklady francuztiny, madarciny, polstiny a chorvatstiny a tak podobne
a fínsky taký mierne pokročilý, rozumej, rukami nohami sa už v podstate dohovorím
NJ - učím sa rok. Viem hovno. Máme proste úžasného profesora!
a viem pár fráz po francúzsky (viem sa predstaviť, viem sa opýtať, ako sa máte, aj viem odpovedať, že dobre, aj viem povedať, že nerozumiem, a ešte viem časovať a pamätám si aj pár čísloviek
NJ mierne pokročilá
RJ začínam
RJ základy =D
NJ - mierne pokrocily (ucim sa uz 5 rok)
RJ - lepsi zaciatocnik (ucim sa len rok)
ŠJ - uplny zaciatocnik (ucim sa len rok)
TJ - uplny zaciatocnik (ucim sa len tyzden a pol)
RJ - mierne pokrocily
anglicky - mierne pokrocily
nemecky - pokrocily
taliansky - zaciatocnik (viem velmi malo slov)
NJ - uf... pokročilý začiatočník
TJ - číslovky a dni v týždni
AJ: tam je na čom pracovať...
s angličtinou som na tom v pohode, bez problémov rozprávam, rozumiem a píšem, ale nemať svojho francúzskeho kamaráta a nekonečných debát pri pive, zabudnem aj to
a mám dva semestre fínčiny. ale viem aktívne používať tri slová a požívať ablatiivi
Ale nie.. No tak dohovorím sa Maďarsky, Anglicky. Mám za sebou 4 roky Nemčiny, ale neviem absolútne nič, 6 rokov frj a tak isto neviem nič. V JAP som samouk, čo sa od septembra zmení.
z angliny sa mi nejakým vyšším zázrakom podarilo dať maturu B2 na jedna. naozaj neviem ako.
nemčinu som nechala po troch lekciách.
španielčinu sa tiež učím sama.
je to so mnou zlé.
a z nemčiny neviem skoro nič
Svedstina - zaklady
Franina - zaklady
v kratkej buducnosti vymakat Svedstinu a naucit Taliancinu
nemčina-extrémne nepokročilý
z ostatneho len začínam a je toho viac
z angliny viem základy..a ešte viem z ruštiny základy (v ruštine cháp slovo ,,základy,, to, že viem ako tak vylúštiť tie hieroglify zvané azbuka )
s anj nemam problem, po nemecky neviem absolutne nic a z latinciny nieco prelozim, ale skor lekarske terminy
nemčina: učím sa ju 3. rok ale žeby som niečo vedel ... ... ...
dánčina: total beginner
nemčina- učim sa 10. rok, ale mám pocit, že z angliny toho viem za ten rok o dosť viac
maďarčina- poznám zopár nadávok, a niečomu rozumiem
čestina- keď si vypijem speakujem jak šalená, ale to vo všetkých jazykoch
slovenčina- pokročilá
a niečo málo viem aj z iných, najlepšie ovládam ten svoj
spanielcina-zacinam sa ucit...
nemcina - mierne pokrocily
taliancina - zaklady
Francúzština- to sa učím druhý rok ale ešte slabota
Maďarčina- rozumiem ale už aj veľa som pozabúdala
Srbčina- základy
aj - velmi dobre
taliancina - mierne pokrocily
chorvactina - zaciatocnik
latincina - zaciatocnik, aj ked by som mal byt po 4 rokoch uz aspon mierne pokrocily
NJ- neviem a ani nemám záujem sa učiť tento jazyk, jedine len v prípade že budem žiť v tej krajine, tak isto je to aj s francúzštinou.
TJ- no to by som mala zvládnuť sa dohovoriť, ruština tiež- veď to by som sa s Rusmi aj po slovensky dohovorila
ŠJ- podobný taliančine, takže žiaden problém
A ešte ostatné jazyky tak približne základy viem
NJ - plynule, ale len rozprávanie, písanie mi neviem prečo moc nejde
FJ - z toho viem len: "Parlez-vous français?"
TJ - celkom sa dohodnem
RJ - celkom sa dohodnem
UJ - to isté
MJ - no fuj, ale viem napočítať do tri
JJ - japončina, keby niekto nevedel, to som na začiatočníckej úrovni
ČJ - na tlmočníckej úrovni (nie čínština, čeština
nemčina - tú sa učím už šesť rokov a myslím že som na tom dobre ale neviem či som mierne pokročilá alebo pokročilá .. inak tak všeobecne cudzie jazyky mám asi najradšej zo všetkých tých nezmyselných predmetov v škole