mojim snom boli vždy bicie, ale keďže bývam v paneláku, je to asi dosť nemožné, tak preto iba trhám struny na gitare a týram fotra (hudobníka) tým, čo z tej gitary vydávam za pazvuky...
Priznám sa, že neviem hrať na žiadny hudobný nástroj, ale snaha naučiť sa hrať na klavíri bola veľká, len žiadna motivácia a podpora nebola, tak som sa na to vykašlala ..ale hoci mam 20 rokov stále túžim sa naučiť hrať na klavíri .. ťažké to podla mna není šak do dochodku času dosť ved človek sa učí cely život, nie?
Marcia777: je jedno na akej gitare sa ucis. Kludne sa uc na akustickej, potom si prejdes na elektriku (power akordy sa naucis lahko ak uz budes vediet zakladne akordy).
Ja by som strašne chcela vedieť hrať na bicích a gitare. To že rada počúvam aj iné nástroje je jasné, no keby sa mám naučiť tak by som chcela gitaru a bicie...aa aby som nezabudla že na bongo sa učím hrať ale som zatiaľ len na začiatku
ja by som strasne chcela vediet hrat na saxofon...podla mna to je nastroj z ktoreho dostanete najkrajsi zvuk vhodny do kazdeho songu...proste fakt nadhera ..este aj vypada krasne..
klavír to bol dlhé roky, ale moja šialená puberta ma donútila prestať, tak teraz šetrím na nový a budem pilne pokračovať ale inak je mojím cieľom v hudobnej sfére stať sa profesionálnou goupie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a možno ja bicie ale viac tie prvé dva..
a raz by som chcel pridať aj klavír