@virtualgirl samozrejme a , a a , vianocna vyzdoba , sneh , stromcek , a , jedlo , vianocna hudba ( Sinatra to istiii) , cely den zdobenie stromceka a varenie a vecer fucking presents a nakoniec , sa to skonci a ja si poviem "uz len 365 dni a je to tu zase ! " to vsetko dohromady=fucking GOOD times bro
Na zajtrajšiu školu od 8 do 8, na kreslenie, kde mi chýbajú rysy (10/5 mi chýba), na fyziku, kde dostanem ďalšie Déčko a napíšem si písomečku na ďalšie, na test z deskriptívy, z kt. ma asi..., na.. aha, ty si mysl. pozitívne?
teším sa na stredu, idem domov z intráku a budem s priateľom.. teším sa na to ako ma onedlho vyrazia zo školy/nespravím testy a budem môcť v kľude spávať, že to mám za sebou... teším sa na Konzultačný týždeň, ak sa ho dožijem na tejto škole ... teším sa na druhý koncert AILD v blave ak budú keše... teším sa na nový noťas... teším sa na silvester, lebo budem tam kde chcem byť s tými, s ktorými chcem byť! a ešte na nehoráznu kopu ďalších vecí..
A najbližšie sa teším na štvrtok, na @owad a na @sloniiiiiiik a potom na november, keď budem mať aspoň jeden, dva dni voľno a potom na beániu, ktorá je na konci novembra. A potom Vianoce. Potom čiernota čierna, skúškové a potom neviem
teším sa na halloween a neteším sa na piatok, lebo tu má prísť k nám nejaká rodinka maďarov a vraj majú dajake o rok mladšie decko jak ja, mama hovorí, aby som ju tu so všetkým zoznámila také veľké H tuším maďarsky
ked mi prijdu pierce co som si objednala, ked ubehne tyzden a nieco aby som sa vyperoxidovala a mohla konecne zacat nosit pricesky a na narodiny, len tak, budem konecne o rok blizsie
na zajtra večer, keď budú zverejnené nové pesničky, keď mi prídu IK a ZV cédečká, na 9.decembraaa! na koncert Zoči Voči a veci s ním súvisiace a potom ešte na sobotu ^^
už neaktuálne ale na svadbu v Prahe som sa tešila .. bola v piatok, noo a už sa nemám načo tešiť , pokým tu nedojdu HIM , takže asi nikdy a inak @torpedo08@86 asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
@1
Gasometer!
na koncert Zoči Voči neviemkoľkého dvanásty
a možno na imatrikulácie, ale to neviem či sa mám tešiť alebo plakať alebo čo a tak
ale keď chcete udalosť, tak asi halloweenska double disko
A zraz v sobotu
A potom poľské letisko! Chcem tričko I