Mám 14 rokov a teraz pôjdem do deviny... V škole ma baví hlavne dejepis a geografia ... archeolog urcite nechcem byt jedine historik alebo nieco take. prosím vas napiste mi rady na aku strednu ist a čo robit ohladom dejepisu alebo geografie
V strnastich rozmyslat na aku pracu sa hodis je mega skoro, ak ta bavi dejepis a geo proste chod na gympel, co riesis pre historikov a archeologov specialne stredne skoly nie su...
No ak ťa bavia takéto smery tak choď na gympel a potom na výšku si už niečo vyberieš... môžeš skombinovať geografiu a IT a pracovať NAPRÍKLAD na gps systémoch... s dejepisom asi veľa vody nenamútiš... ale uvidíš že o 3-4 roky budeš úplne iný človek s inými názormi a predstavami zatiaľ si užívaj život
Ja som ešte pred rokom neznášal školu, nevedel sa dočkať kedy zmaturujem a pôjdem pracovať... a teraz idem na výšku
V 14 premýšľať o robote. Pche, ja mám 21 a netuším, čo chcem robiť
Súhlasím s @5. Gymnázium bola pre mňa strata času, hoc škola bola fajn. To bejvavalo, že len z gymka na výšku. Teraz som na výške, kde je viac ľudí z dajakej odbornej školy.
Súhlasím, že učiteľ, to môže byť dobrá vec. Poprípade dáky vedec, nemusí byť archeolog ale trebars antropolog a podobné srandy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ja som ešte pred rokom neznášal školu, nevedel sa dočkať kedy zmaturujem a pôjdem pracovať... a teraz idem na výšku
Súhlasím s @5. Gymnázium bola pre mňa strata času, hoc škola bola fajn. To bejvavalo, že len z gymka na výšku. Teraz som na výške, kde je viac ľudí z dajakej odbornej školy.
Súhlasím, že učiteľ, to môže byť dobrá vec. Poprípade dáky vedec, nemusí byť archeolog ale trebars antropolog a podobné srandy.