Na marketing na UCM a preto, lebo sa tam už nebudem musieť tak ničiť jak teraz na OA, nikdy viac ťažkú školu... a vlastne idem tam len preto aby sa nepovedalo....ja osobne viac uznávam zručnosť a prácu, nie vzdelanie, pretože to si teraz môže spraviť každý a potom je nezamestnaný a nič nemá, pritom ten kto pracuje toho dosiahne za tých 5 rokov viac, stihne si vybudovať niečo a zarobiť si..
@interrupcio@stormmast3r jak sa ma môžete toto opýtať???okej berem na vedomie že v okolitých mestách berú aj lajdákov ale u nás je to horšie než vo väzení, min. 3 písomky denne a keď už písomka tak aspoň z 20 strán....a vkuse vkuse sa učiť! tak je to na našej v TT...
na žiadnu, lebo tá moja momentálna mi pokazila tú malú chuť do učenia, čo som mala... a asi je čas vyskúšať niečo nové, čo mi nebude spôsobovať depresie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@chevro si zamestnany?
chystam sa na Tuke FEI
celkom sa aj teším..
a prečo ? pretože :
1.neviem čo chcem robiť v buducnosti preto gymko
2.som dobrá v angline ( najlepšia z triedy ) aj ma baví
3. zaujala ma tá škola svojou atmosférou, svojimi vzťahmi študent- učiteľ
4.viem, čo môžem očakávať od tej školy
a ja neviem čo ešte
@interrupcio to nie je konzervatorium, to je veda, nauka ale ratam s tym, ze taky klavir by tam mohli mat nech sa naucim..
ale mám v zálohe ešte 4 školy, ktovie, kde skončím
Právo - lebo som šialená
Psychológia - lebo by ma to bavilo
Žurnalistika - lebo nám so segrou drblo a ideme tam zo srandy