STUKE neviem posúdiť, ale čo sa týka STU a UK, tak na STU podľa počutia študentov usudzujem, že je tam oveľa vyšší tlak a hovadskejší prístup, ale je to aj viac technická škola. UK má politiku, že keď do teba naleje teóriu, tak prax už nejak vedieť budeš. Takže všetko má plusy a mínusy. Ja som asi stále viac spokojnejšia na UK
v tej už ani tak nie, odkedy ju prezliekli do nového plášťa
ale v tých prechodoch do nízkej... v aulách... všade v tej nízkej proste okrem študovne, ale to bude asi tým nekonečným množstvom študujúcich študentov, ktorým sa tam parí z hláv
@luc.ka tak to ja ani neviem, stavebnú mám zmapovanú tak od vchodu k terminálu na isic a naspäť, inak tam voľný čas netrávim, čiže teraz tu počúvam novinky vôbec o nejakých budovách, som mala vždy zafixované, že to je len tá vysoká
nie nie, nemáme, veď to máte vy a ešte by mal byť jeden tuším na FEIke, neviem teraz, tieto dva sú pre celú STU (a ešte asi na MTFke, asi by sa netrepali kvoli tomu z TT do BA
Ziadne STUKE, je to TechnickaUniverzitaKosicE. A odpoved na otazku znie: ak berieme do uvahy hodnotenie po tej technickej stranke, tak u mna vyhrava STU.
Do TSky mi napisal jeden užívateľ: "na SVK chod na STU na FEI alebo FIIT alebo este jedna fakulta na UK teraz si nespomeniem na nazov...a ber ohlad na to ze na technike najviac vyhadzuju" /časť správy/
@chcemetvojuhlavu aby si sa naučil, že to je TUKE a nie STUKE nie, pozri sa na to realne. si fakt taký dobrý, že si myslíš, že urobíš STU? ak si to myslis, chod TUKE je realnejsia na ukoncenie, aj ked ani tam niektore odbory su tazke...
ja som mala napr. moznost ist na mat-inf na upjs a euba hospodarska inf. jednak HI bol moj sen, tak som tam sla a na druhej strane som sa logicky zamyslela, urobim ja matiku na UPJS??? bolo to moc otazne, nemam rada tak matiku, zeby som v matike sedela od rana do vecera a to by som tam asi neurobila tu matiku rozmyslaj troska aj o tom, ci na to máš, ak na to máš, tak tam chod, nie trepať sa bez hlavy na nejaku dobru skolu, napriklad na masarykovu a podobne, kde ta vyhodia po prvom semestri zvaz az svoje sance na ukoncenie studia a ja by som sla prave preto na TUKE, tam je to realnejsie pre mna ukoncit
Aha, ďakujem a čo sa týka perspektívy uplatnenia? Našťastie , to čoho som si najviac istý je matematika. Ja sám by som radšej STU, kolega robil MATFYZ a vôbec nič mu to nedalo do praxe. A robil to po električkách STU je hustá a seriózna. Či?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@chcemetvojuhlavu myslis z fakultu alebo odbor na konkretnej fakulte?
Stavebná Fakulta (Svf)
Strojnícka Fakulta (Sjf)
Fakulta Elektrotechniky A Informatiky (Fei)
Fakulta Chemickej A Potravinárskej Technológie (Fchpt)
Fakulta Architektúry (Fa)
Materiálovotechnologická Fakulta So Sídlom V Trnave (Mtf)
Fakulta Informatiky A Informačných Technológií (Fiit)
ty asi nebudeš zrovna z tých jednotkárov z gympla...
čo to má s tebou?
aj v tej mojej o budovu ďalej
v tej už ani tak nie, odkedy ju prezliekli do nového plášťa
ale v tých prechodoch do nízkej... v aulách... všade v tej nízkej proste okrem študovne, ale to bude asi tým nekonečným množstvom študujúcich študentov, ktorým sa tam parí z hláv
no... vysoká je jedna z troch...
ale inak pri tom vchode je najväčšia zima a čo vy tam tie terminály nemáte? že s tým chodíš k nám?
nie nie, nemáme, veď to máte vy a ešte by mal byť jeden tuším na FEIke, neviem teraz, tieto dva sú pre celú STU (a ešte asi na MTFke, asi by sa netrepali kvoli tomu z TT do BA
ooohh teraz sa cítim aká privilegovaná
menej učenia?
@ahajj a aky odbor ?
a ty? FRI?
ja som mala napr. moznost ist na mat-inf na upjs a euba hospodarska inf. jednak HI bol moj sen, tak som tam sla a na druhej strane som sa logicky zamyslela, urobim ja matiku na UPJS??? bolo to moc otazne, nemam rada tak matiku, zeby som v matike sedela od rana do vecera a to by som tam asi neurobila tu matiku rozmyslaj troska aj o tom, ci na to máš, ak na to máš, tak tam chod, nie trepať sa bez hlavy na nejaku dobru skolu, napriklad na masarykovu a podobne, kde ta vyhodia po prvom semestri zvaz az svoje sance na ukoncenie studia a ja by som sla prave preto na TUKE, tam je to realnejsie pre mna ukoncit