Neviete mi poradiť na akú výšku by som mohla ísť keď ma baví biologia ? hlavne veci čo sa týkajú ľuduského tela. Uvažovala som aj nad medicinou no v chémii niesom zrovna najlepšia. Alebo myslíte, že by sa tá chémia dáko dala nadreť ? .. prípadne na akej i
PriF a je samostatný odbor biológia-vedecký smer,tam máš prvé 3 roky všeobecné štúdium,človek,zoológia a rastliny...po Bc. si vyberáš smer,ktorým sa chceš vydať.Všetko si nájdeš na google,stačí zadať prírodovedecká fakulta a vyhodí ti x500 možností...kvalitné sú najmä UPJŠ v KE-dosť vysoká úroveň,hlavne čo sa týka molekukolvej biológie a UK všeobecne
a ešte by som sa chcela spýtať, že či sa na prijímacích konaniach berú do úvahy aj známky zo strednej školy a z maturity alebo čisto len výsledky testov ?
ja by som kludne siel na medinu alebo skor farmaciu keby ma biola bavi.. moj kamos siel na medinu... a neni nejaky super chemik ! mna bavi skor chemia ale to nestaci. keby som mal ist niekam co sa tyka prirodovednych premdetov tak farmacia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
prípadne medinu, ale do čiech