výhody sú také, že do mňa celkom úspešne tlačí vedomosti, pomer medzi počtom vyučujúcich a počtom študentov je dosť veľký, takže máme vraj individuálnejší prístup ako na mnohých iných školách, a podľa istých ratingov bývame najlepšia fakulta na Slovensku
nevýhoda je taká, že nám občas padajú balkóny a tak...
vyhody - tych je viac, uz tu aj boli mnohe spomenute: kvalitni profaci, dobry pristup (ak neratam jednu tetku na studijnom), individualita studijneho planu.
@zeriavka@24 Veľmi jednoducho - celá tá škola je na spadnutie, keď naposledy doopravovali strop v jednej posluchárni (ešte kým som tam chodila), pri najbližšom daždi to zase zatieklo... Do roka už tieklo aj na druhej strane posluchárne - úprimne, už by som sa bála sedieť tam na prednáške aby mi celý strop nepadol na hlavu
@galinka no, fasády sú na tom zle, ale budova zatiaľ nepadá tento rok sa mala začať rekonštrukcia a stavba nejakých nových budov, ale neviem, či sa to zrušilo alebo posunulo
UKF (NR) kulturológia - blízkovýchodné štúdiá výhody: dúfam, že sa za pár rokov naučím po arabsky a nevýhody: že to nie je vôbec taká prechádzka ružovou záhradou ako všetci hovoria....(inak by som zo stresu neschudla 8 kíl za 3 a pol týždňa)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
výhody sú také, že do mňa celkom úspešne tlačí vedomosti, pomer medzi počtom vyučujúcich a počtom študentov je dosť veľký, takže máme vraj individuálnejší prístup ako na mnohých iných školách, a podľa istých ratingov bývame najlepšia fakulta na Slovensku
nevýhoda je taká, že nám občas padajú balkóny a tak...
výhoda: fajnoví profesori a celkovo prístup osôb na škole zamestnaných
nevýhoda: absencia poriadneho jedla na fakulte !
nevyhody: treba fakt makat, aby sa clovek dostal nielen do dalsieho semestra, ale aj k samotnym skuskam. ale tak myslim, ze to stoji za to
vyhody - tych je viac, uz tu aj boli mnohe spomenute: kvalitni profaci, dobry pristup (ak neratam jednu tetku na studijnom), individualita studijneho planu.
nevyhody - je to drahe.
odbor Slovenský jazyk a literatúra, jednoodborové štúdium
Výhody: Naozaj detailné učenie sa jazyka
Nevýhody: Je tam aj literatúra
@pysta666 matiku ani nespomínaj ... prenášam aa zei a zim bola lahoda
výhoda - v porovnaní s inými odbormi je tento môj (aspoň pre mňa) dosť ľahký, nepotrebujem sa nejako veľa učiť, stačí deň pred skúškou
nevýhoda - mám kopec predmetov, ktoré vôbec nesúvisia s mojím odborom a sú povinné
vyhody : studujem viac menej nieco co ma bavi, celkom fajn profesori, doktoranti a taki ti ludia co nas ucia veci..
nevyhody : ani neviem..
+ dobrá škola
- dobrá škola (no free time...)
Výhoda: vezmú tam každého, super internát (ako myslím fakt SUPER)
Nevýhoda: to že tam vezmú každého je aj najväčšia nevýhoda.
+inšpiratívne prostredie
+niektorí skvelí vyučujúci, ktorí s nami nevedú len učené debaty pred tabuľou, ale aj tie menej učené v hospodách či kaviarniach
-ku*va ťažké skúškové
Masarykova univerzita - medzinárodné vzťahy, európske štúdia
+kompletne dištantnčné štúdium, všetko je cez net
- nulová praktická hodnota štúdia, titul len pre okrasu