Na aku vysoku školu keď chcem pracovať v obore reklamy, marketingu a PR
Ahojte, ako som už napísal mám záujem o prácu v budúcnosti v oblasti PR/marketing/reklama.
Skúšal som marketing na UK, bohužiaľ neúspešne takže idem na politologiu aktuálne. Ale plánujem skúsiť opäť marketing o rok a zaujímalo by ma čo ešte skusiť?
Ja som tam chodila a uprimne - ta skola je velmi fajn na to, aby si mal "zabezpeku" v zmysle, ze nemusis platit zdravotku a socku, mas vsetko za polovicu a mas hlavne CAS robit si prax. Bez praxe mozes ist s cervenym diplomom zo Safka rovno elektickou do mekacu...
Ale makat v oblasti reklamy sa da aj na politologii. Proste sa uc, je na internete bambilion free kurzov, zisti co z reklamy by ta bavilo (copy? strategia? PPC? analytika? grafika? ...?) a uc sa to. Prihlas sa na staze do agentur, zacni chodit na prednasky, polajkuj si fora a prihlas sa do newslettrov, sleduj Medium... take daco.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ale makat v oblasti reklamy sa da aj na politologii. Proste sa uc, je na internete bambilion free kurzov, zisti co z reklamy by ta bavilo (copy? strategia? PPC? analytika? grafika? ...?) a uc sa to. Prihlas sa na staze do agentur, zacni chodit na prednasky, polajkuj si fora a prihlas sa do newslettrov, sleduj Medium... take daco.
citylife.sk/kurz-workshop/vytvarne-kurzy-architektura-dizajn-umenie-bratislava