@zizisko ak tam bude headliner aspoň takej kvality ako minulý rok tak tam pôjdem aj ja počul som že by tam mal byť Rammstein, ale to sú asi len domnienky
@zizisko na kapely som sa pozeral a zatiaľ ma tam láka len Arakain, ostatné sú buď nezaujímavé, alebo si ich užijem na Topfeste ale pokiaľ si spomínam minulý rok bol The Offspring ohlásený až koncom mája, alebo v júni takže pevne verím že sa nejakého svetového headlinera dočkám
@fantom1231 prečo by tam Rammstein nemohol byť? Minulý rok tam bol The Offspring a keď sa im podarilo do takej (síce peknej) dediny doviesť americkú punkovú legendu, prečo by tam nemohli doviesť nemeckú kapelu?
@zizisko podľa mňa tam nie sú somariny, sú tam celkom v pohode skupiny, len väčšina z nich je aj na Topfeste, tak pokiaľ tam nebude riadny headliner tak sa mi tam neoplatí ísť
V Kútiku duše dúfam že tam bude Ska-P, už som za nich aj hlasoval
@zizisko to ma teší, dúfam že je takých ľudí viac a že to usporiadatelia splnia
inak Šmajda nie je až taký zlí, síce aj ja by som tam radšej videl nejakú inú skupinu namiesto neho, ale takto sa aspoň chalan trocha predvedie čo v ňom je... hlas aj charizmu má, už mu chýbajú iba vlastné dobré pesničky
@yebo veď ja mám Šmajdu rada od Guns N" Roses-Welcome To The Jungle zaspieval úplne skvelo....no stále si myslím,že nejaká známejšia skupina by mi viac vyhovovala(aj keď ja sa dokážem zabaviť asi na všetkom )....ale SKA-P dostal toľko hlasov,že ani nie je možné,aby neprišli
@zizisko tak jasné, že by známejšia skupina bodla viac, ale treba dať šancu aj takýmto spevákom
Po tom ako som ich videl minulý rok na Topfeste tak môžem konštatovať že je to jedna z najlepších festivalových skupín... robia perfektnú šou a tie ich pesničky sú tiež perfektné
Pohoda, Wilsonic, Grape, Rudava, Uprising, stále neviem, či aj topfest a keby vyšli prachy tak aj minikvas...
Každopádne všetky prachy, ktoré odložím z výplat dovtedy pôjdu len na festivaly, ale o tom je moje leto! A lístok mám zatiaľ len na pohodu, v najbližších dňoch chcem na grape kúpiť...
Žiadny Rammstein na Budzogáni nebude, vstupenky už majú ceny, na stránke sa píše, že sa snažia zohnať ešte nejaké kapely na piatok (asi aby nezačínali až o šiestej večer), teraz stoja 15E, za to teda v malinkom areáli Rammstein ani nič podobné neuvidíš, to sú klepy
Lístok mám na Punkáčov deťom a Minikvas a ešte sa určite niečo nájde, minimálne Červeník, ak bude len z polovice tak dobrý pomer kvalita/cena ako minule
Možno ešte Budzogáň a Topfest, ale tie zasa až tak prívetivo nevyzerajú ...
Topfest sa mi zdá o dosť slabší ako minulý rok a Terchová je vzdialená a studená jak prasa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
a možno že nikde
Ale rád by som isiel na Decibel Fest v nemecku, ale tam asi pojdem az na druhy rok
» www.wilsonic.sk/...
» 2010.sonar.es/en/index.php...
» www.opener.pl/en/...
» www.pohodafestival.sk/...
» www.grapefestival.sk/...
» www.uprising.sk/...
a asi deň na szigete
najmä idem dávať peniaze do cestovania.
A ďalej ktovie ako budem na tom s peniazmi.
A inak možno Minikvas a asi Grape.
Ostatné sa uvidí podľa času a finančných prostriedkov...
V Kútiku duše dúfam že tam bude Ska-P, už som za nich aj hlasoval
» www.beachbreaklive.com/...
inak Šmajda nie je až taký zlí, síce aj ja by som tam radšej videl nejakú inú skupinu namiesto neho, ale takto sa aspoň chalan trocha predvedie čo v ňom je... hlas aj charizmu má, už mu chýbajú iba vlastné dobré pesničky
Po tom ako som ich videl minulý rok na Topfeste tak môžem konštatovať že je to jedna z najlepších festivalových skupín... robia perfektnú šou a tie ich pesničky sú tiež perfektné
Každopádne všetky prachy, ktoré odložím z výplat dovtedy pôjdu len na festivaly, ale o tom je moje leto! A lístok mám zatiaľ len na pohodu, v najbližších dňoch chcem na grape kúpiť...
Žiadny Rammstein na Budzogáni nebude, vstupenky už majú ceny, na stránke sa píše, že sa snažia zohnať ešte nejaké kapely na piatok (asi aby nezačínali až o šiestej večer), teraz stoja 15E, za to teda v malinkom areáli Rammstein ani nič podobné neuvidíš, to sú klepy
Lístok mám na Punkáčov deťom a Minikvas a ešte sa určite niečo nájde, minimálne Červeník, ak bude len z polovice tak dobrý pomer kvalita/cena ako minule
Možno ešte Budzogáň a Topfest, ale tie zasa až tak prívetivo nevyzerajú ...
Topfest sa mi zdá o dosť slabší ako minulý rok a Terchová je vzdialená a studená jak prasa