Nerada chodím na koncerty. Ale keby som sa tam mohla FAKT baviť, tak by mi stačila obyčajná zaprdlá, ale dobrá kapela, hrajúca nejaké staré songy alebo tak.
A samozrejme tie stredoveké/renesančné a tak, ale to je na festoch bežne.
z tých už nefungujúcich určite na Nirvanu a J Dilla.
momentálne mi viac nenapadne.
a z tých súčasných jednoznačne Depeche Mode
potom Bjork,The Cure,Marilyn Manson(aj ked to už nie je to,čo bývalo),Basement Jaxx,Muse,Alexisonfire,Placebo,Pendulum,Damian Marley,The Roots,no,je toho dosť
Tento rok asi na Sonatu Arcticu a mojím snom je vidieť Iron Maiden (len bohužiaľ s mojou výškou je to čistá samovražda) Gamma ray a Rhapsody naživo musia byť úžasný ....a s tých čo som si už splnila ale ešte raz zopakovala je to Edguy, Avantasia, Arch Enemy,Korpiklaani,Within Temptation,Shaman,Andre Matos,Stratovarius
BoB marley....jednoznacne...aj ked je mrtvolka zije naveky...a ked uz je tu ta mania ohladom jacksona tak taka poriadna pop-ova show by bola celkom haluz musim sa predsa nejak aspom vniecom zosuladit z davom.. ale okrem toho by som rada sla na nejaku poriadnu hip-hopku miilujem..:d
The Clash, Ramones, Laurel Aitken, The Cure, Toots & the maytals, Perkele, Symaripa a teraz sa teším na Mullera ... a určite Davovku a Začiatok Konca.. a pak už len umřít ..
Nightwish, Within temptation, Epica, Children of bodom, halloween, iron maiden, good charlotte,Kamelot, three days grace, System of a down,Nirvana, Simple plan,Metallica....no a este tak odveci Dixie Chicks
Tak jednoznacne Ska-pecko na nich som bola ale este raz ich musim zazit! Pak urcite Ine kafe to je srdcovka od detstva .. Enrique Iglesias System, of a Down, Nirvana A ozzy osbourne a jasne este P!nk
mno vela by ich bolo...takych ,ale tak hlavne na Nirvanu.... a jeden zanmy bol teraz v Polsku na U2 a zevraj to bola brutalne pecka,a bola j na Madonne a ta sa vrajk oproti nim moze skryt,tak ma trocha sere ze som nebola...aj ja... alebo este by som sla na Guns N Roses...Metallicu..... a tak...
Justin Timberlake bezpodmienečne =D ale aj na viac krát spomenutých ako napr. Three Days Grace, Billy Talent a potom ešte na Simple plan, The Veronicas
a v poslednom rade na Miley Cyrus a Jonas Brothers aby som na nich hádzala paradajky, vajíčka a ostatné potraviny =D
Red Hot Chili Pepppers musím viideť kým umriem.. A pozrela by som si Nirvanu. A Doors! a AC/DC. a Beatles. a Deep Purple. a Joy Division. a Boba Marleyho. a Foo Fighters. a Ramones. a Metallicu. a GnR. a Rolling Stones. a Offspring snáď uvidím budúci týždeň.
hm môj sen bolo ísť na U2 na ktorých som pred pár dňami bola takže tak potom na Snow patrol, ktorí im robili predskokanov takže tiež super a na lifehouse a goo goo dolls ešte...
aaa na Fugees, ktorí už bohužiaľ neexistujú takže tiež tak... a Boba Marleyho asi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
A samozrejme tie stredoveké/renesančné a tak, ale to je na festoch bežne.
Pink Floyd, Bobby McFerrin, Beatles ..
A to súčasných? Určite 2pac, Slim Shady a Billy Tallent...
momentálne mi viac nenapadne.
a z tých súčasných jednoznačne Depeche Mode
potom Bjork,The Cure,Marilyn Manson(aj ked to už nie je to,čo bývalo),Basement Jaxx,Muse,Alexisonfire,Placebo,Pendulum,Damian Marley,The Roots,no,je toho dosť
Dalej Elton John (hlavne v 70. a 80. rokoch), The Doves, Electric Six smiley:, Nick Cave, The Black Keys, Beastie Boys.. vela.
the used
billy talent
green day
linkin park.... xD
a v poslednom rade na Miley Cyrus a Jonas Brothers aby som na nich hádzala paradajky, vajíčka a ostatné potraviny =D
the hole, sex pistols, the ramones, dream theater, kiss, ozzy, roling stone, ...
aaa na Fugees, ktorí už bohužiaľ neexistujú takže tiež tak... a Boba Marleyho asi...