Mna to nejako netaha ani na jedno z toho kedze som kazde videl aspon 10x :-! inak nic proti nim ale uz toho mam dost radsej by som sa sel pozriet na nejake menej zname skupiny
chcem vidieť Začiatok Konca ... bruálne.. .. keďže sa vracajú na scénu mmám sa na čo tešiť.. juchúú ... ... ááááááááá inak Green Smatroll by som rada videla..
um jáj .. to je anketa xD... ta Konflikt neznášam pičovina totálna.. HS sa da´ju .. aj keď som ich videla tri krát.. a Polemic som viela len raz .. takže určite ich
síce som už všetkých videla naživo, dokonca polemic a horkíže niekoľkokrát...ale jednoznačne by som išla ešte raz na Polemic, z jednej strany je mi ich štýl hudby bližší a na druhej strane koncerty polemicu sú jedna veľká pecka....!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
za posledny rok som bol na oboch 3 krat.. Slize - pogo ... Polemic - Ska dancing =D
no najradsej všetky ale ked len jeden tak konfliiiiikt
polemic som videla len raz, takze asi polemic.... v kombinacii so SKA-P by to bolo uplne genialne