@13 Zrejme si nepamätáš že na stránke Pospolitosti a trebárs v Prútoch sa kedysi na nich pyčovalo o 106, teraz už pomenej, to je pravda.. Ale trebárs si pozri to tzv. "povinné čítanie nacionalistu" na ich stránke, zopár antisemitsky zameraných kníh (hlavne ten slávny falzifikát Protokoly siónskych mudrcov) tam je..
Alebo v brožúre "Je Ficova vláda skutočne kresťanská, národná a sociálna?" sú fotka Fica v spoločnosti rabína a jeho "registrovanie židovského judaizmu a iných nekresťanských siekt" dôkazom dákej sprenevery proti slovenskému kresťanskému národu alebo také dačo Ale inak zaujímavé čítanie, rozprávky mám rád..
Tak táto diskuzia je úplne od veci : semhamforas ,drejka ,insomnya ,hetfield ,mm47 .Toto sa mi nepáči .... názov je ANKETA a nie DISKUZIA !!! si založte fórum !! už nech sa to neopakuje !
To je len umenie, zlepsuje to mysel, kondiciu. Ale na sebaobranu to nieje. Ked je niekto maly, lahky, tak mu to nepomoze. Su majstri co by sa ubranili aj vacsim utocnikom, poznaju body na tele kam zasiahnut, ale tych nieje vela. Mne by to mozno pomohlo aby som pri nejakom pade si moc neublizil a ujst pred utocnikmi. a ked utocnici tiez urcite nieco cvicia, tak nemam sancu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Alebo v brožúre "Je Ficova vláda skutočne kresťanská, národná a sociálna?" sú fotka Fica v spoločnosti rabína a jeho "registrovanie židovského judaizmu a iných nekresťanských siekt" dôkazom dákej sprenevery proti slovenskému kresťanskému národu alebo také dačo Ale inak zaujímavé čítanie, rozprávky mám rád..