Poprosím ľudí ktorí tu majú nezmyselné a negatívne komentáre nech si ich nechajú pre seba. Nikoho nenútim hlasovať ani si pozerať túto anketu. Prejem dobrú noc!
neviem sa rozhodnut pretoze AM maju vyborne pesnicky, ten rytmus s melodia su dokonale, a LDR sice nie je taka suoer, ale ma neskutocne dobre texty co na nej zboznujem
Lana je des.
Arctic Monkeys ma nebavia, odkedy som ich videla naživo a desne ma sklamali.
ale furt vyhrávajú AM, pretože narozdiel od Lany majú fajnú hudbu a vynikajúce texty. Lana je des a odpad.
AM podavaju konstantne VELMI qalitne vysledky, dokonca sa album od albumu este zlepsuju, co je zriedkavost
u LDR je to cele trochu komplikovanejsie. je to fejkova hipsterka a jej 1. album bol velke sklamanie. no na 2. strane sa vykupila svojim najnovsim pocinom a tiez stvorila 1 z najlepsich pesniciek tejto zatial neuplnej dekady.
cize verdikt? AM vyhravaju, ale LDR ma este velke sance do buducna, ked si ich nepreserie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
1:1
ziadna ilumatka nemoze vyhrat nad opicami ! :ehm: >
Arctic Monkeys ma nebavia, odkedy som ich videla naživo a desne ma sklamali.
ale furt vyhrávajú AM, pretože narozdiel od Lany majú fajnú hudbu a vynikajúce texty. Lana je des a odpad.
(a ešte Summertime Sadness je chytľavá)
ale ani Arctic Monkeys ma neláka vidieť naživo, no od nich mám toho veľa obľúbeného
u LDR je to cele trochu komplikovanejsie. je to fejkova hipsterka a jej 1. album bol velke sklamanie. no na 2. strane sa vykupila svojim najnovsim pocinom a tiez stvorila 1 z najlepsich pesniciek tejto zatial neuplnej dekady.
cize verdikt? AM vyhravaju, ale LDR ma este velke sance do buducna, ked si ich nepreserie
@hellium to je aké fajné