jeeej... bicie... to je fakt diabolske ale v hudbe je najlepsie ze ked ju milujes nieje co riesit ja mam teraz noviniek zatial dost tak zrazu dva nastroje naviac ,.. este to musim predychat ale kto vie co bude...
inac kto vie improvizaciu na klaviri ale taku osajstnu zaklady vem... potrebovala by som nejaky web abo daco bo moja ucitelka(co ma zastupuje bo moja ozajstna je na materskej...) je stara a ked ona chodila na konzervu sa to nesmelo hrat (inac zevraj tam mali taky system ze nemohli vobec hrat co im srdce kaze to by som odtial usla) tak sa nemam ako naucit... a seci ludia co ich nejako poznam a vediahrat nevedia improvizaciu alebo skoncili skor ako sa to naucili tak mi napiste daco potesim sa seckemu
Minka3: chlapčenské kapelu preferujú baby-basáčky a všeobecne baby, ktoré na niečo hrajú v kapele, sú stále in My napríklad by sme brali holku-bubeníčku momentálne
no hram na nervy, bicie som sa ucila rok, viem hrat na klaviri, zobcovej flaute, profak z konzervatoria ma ucil aj na xylofone, na gitare hram a ked si este spomeniete na nieco na co viem hrat dajte vediet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
viem..nehram na klavir..ale chodila som..
a teraz sa domyselne ucim na gitaru..popri tom aj na bassgitaru..a este taku vrazednu myslienku mam ze na bicie..
inac kto vie improvizaciu na klaviri ale taku osajstnu zaklady vem... potrebovala by som nejaky web abo daco bo moja ucitelka(co ma zastupuje bo moja ozajstna je na materskej...) je stara a ked ona chodila na konzervu sa to nesmelo hrat (inac zevraj tam mali taky system ze nemohli vobec hrat co im srdce kaze to by som odtial usla) tak sa nemam ako naucit... a seci ludia co ich nejako poznam a vediahrat nevedia improvizaciu alebo skoncili skor ako sa to naucili tak mi napiste daco potesim sa seckemu
ROCK ON!
tak ak je niekto z okolia prievidze tak napiste