pridam sa aj ja aj ked som tuto anketu zalozil mam nutkanie tu cosi napisat : na Slovensku je uz vyse 600 000 romov a neperstajne sa ich povet zvysuje ved ked sa to tak vezme k pomeru k bielym obyvatelom je Slovensko v Európe na poprednom mieste a to nehovorim uz ani o madaroch. Dokopy je tu neslovákov az neuveritelnych 1 240 000 to len odhadujem. A najvacsiu zlobu kriminalitu a vsetko s tym spojene robia prave nasi nebieli obcania Rómovia, az 80% kriminalnych cinov pachaju rómovia a zvysok majorita.
Zahlasoval som za nase najkrajsie slovenske dievcata ! Tie nas podla mna reprezentuju viac ako nejaka banda "mongolov" ( rozumej cigani )
Inak, autor to vymyslel pekne, naozaj je z coho vyberat pretoze prirodu mame tiez nadhernu, jaskyn a mineralnych pramenov je tu tiez dost a ozranov tiez ako maku
@Blackknight aha a rom, ktory sa narodi na slovensku je NEslovak? Je tak isto slovak ako vsetci. To su len taraniny adolescenta. Nic vazne. Som zvedavy, kde nasiel taketo cisla
Priroda je tu krasna ale nemame more a to je velke minus... "
Ozrani sa pomaly redukuju ,,,, veelmi pomaly ale redukuju,...
Romov tu mame dost ale to by nevadilo keby boli prisposobovi.... pre mna zamna nech sme aj seci cierni len nech sa nechovame jak chujovia
Ale toto mi pripada ako keby byt romom bolo samo o sebe nieco zle ?
Jaskyn tu mame pozehnane ale vacsina z nich je nepristupnych..... a mineralne pramene hlavne na vychode .... napijete sa z toho a je vam fakticky na grc ale ten blahodarny ucinok neskor pocitite ak to pijete isty cas mam skusenost
20 rokov boli cigarety nieco velkolepe kazdy kto nieco znamenal proste fajcil a teraz ked si konecne uvedomujeme v akych sme srackach sa idu velice sikanovat fajciari ..... ludstvo si same moze za svoje problemy.....
Kostolov je tu podstatne viac ako treba.
A neurazte sa ale to s tymi zenami uz 30 rokov neplati Ked si porovnam fotky (a ze ich mame pozehnane) z doby mojich prarodicov a dnesnymi tak vtedy boli zeny 1000 krat krajsie.
@Matheusko slovo rom znamena v cigancine clovek, a najviac ma dokaze nasrat ked v televizii vypotia ze co ja viem suboje medzi romami a neromami. Ked raz boli furt cigani preco ich teraz musime volat romovia
Na prirodne jaskyne z hornin a mineralne pramene, ktore su casto navstevovane krasnymi romskymi zenami-ozrankami a fajciarkami, ktore neohrdnu dobrym zapasom na hokejovom stadione hned vedla kostola a ktorych zamestnanim je upratovacka v lekarni.
@Hajzelodkosti ja som ta napisal 600 000 romov a tak mas pravdu Cigáni su Slovaci tak tym padom dokopy ciganov, madarov, čechov, nemcov, rusinov, rusov, ukrajincov je tu tolko asi dokopy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Inak, autor to vymyslel pekne, naozaj je z coho vyberat pretoze prirodu mame tiez nadhernu, jaskyn a mineralnych pramenov je tu tiez dost a ozranov tiez ako maku
a na netolerantných kokotv takisto.
pán zakladateľ ankety by mohol prestať počítať neslovákov, ale začať robiť niečo užitočné, ak je teda už taký kritický.
@Gentleman240 a to cislo si prosim ta odkuial zobral? zo skoro 6 mil. obyvatelov slovenska je len 1 240 000 slovakov? Chod si dat studenu sprchu.
a tiez som za zeny
Ale pobavilo ma, ze napisal 1 240 000 - pomerne presne cislo a za tym doplnil, ze to odhaduje
K 30. junu 2009 mala Slovenska republika 5 416 958 obyvatelov.
Ozrani sa pomaly redukuju ,,,, veelmi pomaly ale redukuju,...
Romov tu mame dost ale to by nevadilo keby boli prisposobovi.... pre mna zamna nech sme aj seci cierni len nech sa nechovame jak chujovia
Ale toto mi pripada ako keby byt romom bolo samo o sebe nieco zle ?
Jaskyn tu mame pozehnane ale vacsina z nich je nepristupnych..... a mineralne pramene hlavne na vychode .... napijete sa z toho a je vam fakticky na grc ale ten blahodarny ucinok neskor pocitite ak to pijete isty cas mam skusenost
20 rokov boli cigarety nieco velkolepe kazdy kto nieco znamenal proste fajcil a teraz ked si konecne uvedomujeme v akych sme srackach sa idu velice sikanovat fajciari ..... ludstvo si same moze za svoje problemy.....
Kostolov je tu podstatne viac ako treba.
A neurazte sa ale to s tymi zenami uz 30 rokov neplati Ked si porovnam fotky (a ze ich mame pozehnane) z doby mojich prarodicov a dnesnymi tak vtedy boli zeny 1000 krat krajsie.
Bezpodmienečne