chcem ist na nejaku brutalnu party. najlepsie vonku ale v noci a chladku, nech hraju nejaky fajny house ziadne rihanny a nech hraju aspon 20 hodin vkuse. jebnut si zo dve kolesa a zostat do konca to CHCEEEEEEM
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Ale
Postiskat.
cize to bude asi vazne so mnou
potom pretože ľubim papať tak aj toto
nebolo by odveci keby som mala takehoto suseda a mala sa naco pozerat popri opalovani ...Cize aj na toto
keby som nemala všetky kamky v p*** niekde, alebo tehotne tak by som sla niekde na trip na kupko ..cize toto
potom by bodol nejaky žur letny s fajnov hudbickou a bazenikom...
zakonceni nejakou "romantikou" ciže by bodlo toto...
» pbs.twimg.com/profile_images/...
mam chuť na stavanie snehuliaka ... každy deň, cele leto
404&c=534x401/local/-/media/USATODAY/USATODAY/2014/01/26//1390795742000-AP-Earns-Altria.jpg" target="_blank"> 404&c=534x401/local/-/media/USATODAY/USATODAY/2014/01/26//1390795742000-AP-Earns-Altria.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
ale nechce sa mi do obchodu...zivot je pes...
vlastne vsetko mam
tak este
» m4.aimg.sk/profil/klub_175...
vychladenaaa limonada ^_____^
» www.troynypizza.com/wp-content/uplo...
už asi pôjdem
chcem ist na nejaku brutalnu party. najlepsie vonku ale v noci a chladku, nech hraju nejaky fajny house ziadne rihanny a nech hraju aspon 20 hodin vkuse. jebnut si zo dve kolesa a zostat do konca to CHCEEEEEEM