ako sme s kamarátkou sedeli v noci na jej balkóne, výhľad krásny na petržalku, cigareta v ruke, hviezdna obloha, bolo asi tak jedenásť..a. rozprávali sme sa.... je to moment, ktorý z celého svojho života milujem najviac a často naňho spomínam... @hysteric
na to ako sa o mňa na vlastné náklady vždy staral,keď som bola chorá (mohlo ísť o čokoľvek)...od rána do večera, plnil mi každé moje prianie a zohnal aj nemožné. toto mi navždy zostane v pamäti
Na to,ako sme spolužiačke rozbili šálku,črepy dali do sáčku,dali tam lístkok s nápisom Puzzle na jednej strane a na druhej Lepidlo nie je súčasťou balenia a Nevhodné pre deti do 3 rokov
Keď som sa mala stretnúť s chalanom čo ma poznal z videnia ale ja neho nie xD A som mu povedala zo srandy nech si dá za ucho ružu a do ruky srbskú vlajku nech ho spoznám aa pridem do tej kaviarne a on ružu za uchom a v ruke vlajku vytlačenu xDD to bolo uplne super
tak všeobecne, na všetky tie momenty kedy mi po prvý raz celým telom dušou srdcom a osobom došlo že áno, ona je tá nad ktorej (aspoň v danom období slight_smile: niet
prvý kontakt, prvú pusu, keď ma zdvíhal na ruky a prdol si, keď sme si spolu prdeli vo vani, keď som ho ohadzovala lístím a zistila, že tam asi niekto venčil psa, keď som ho prvýkrát videla hrať, keď za mnou došiel na sústredenie bicyklom, aby sme spolu boli aspoň pár minút, keď sme spolu plakali, ... je toho veľa
je kopec vecí na ktoré nemôžem zabudnúť no jedna je asi naj...
keď mi @agatha13 osoba, ktorá ma asi z duše nenávidí napísala to čo ma nikdy v živote tak ako v danej chvíli nedostalo ---
že čo pre ňu znamenal jeden obyčajný prvý dotyk mojej ruky v Maxe, že prišiel jeden deň nášho stretnutia, ktorý jej zmenil život... že sa jej ťažko hľadajú slová ktoré by to všetko vysvetlili
aj keď to na ňu prišlo skoro .. že tretie rande a už sme začali spolu chodiť po mesačnom písaní si ale že je to reálne len tomu potrebuje uveriť ale že ono to príde ...
a aj to prišlo a teraz odišlo...
poznali sme sa dlho .. pokukovali na seba na SAD stanici v Prešove medzi nástupišťami 19 a 20... a držalo to aj keď bolo niekedy zle ale tie dobre chvíle to predčili ,.. bohužiaľ sklamal som .. zlyhal na plnej čiare .. @agatha13 prepáč mi to dodnes mám to čo si mi napísala ... to som jednoducho nedokázal dať preč ... bola, si a budeš pre mňa všetkým
ja nechcem zabudnúť na nič v živote, ani na dobré ani na zlé....dobré mi vyčarí vždy úsmev na tvári a zlé mám na pamati, aby som sa už viac krát nepopálila....tých krásnych vecí bolo toľko, že sa sem nezmestia....
Na to, keď som s ním - s takým tým prvým skutočným a vážnym - prebdela celé noci, rozprávali sme sa a nešli sme spať len preto, lebo sme nechceli tak mrhať časom, stráveným vo dvojici...
na všetko po-prvé na to keď mi povedal, že už nikdy nechce byť bezomňa, keď mi povedal, že by tak pri mne vydržal ležať celý život,...aa ešte je toho strašne veľa a na nič z toho určite nezabudnem
@ihatewhitechocolatte keď som si prečítala tvoj príspevok, tak som si hneď spomenula na tarhoňu a presne ten istý zážitok fúúúj :/ ale už je to za nami..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
ked ma chalan zobral na ruky a preniesol cez blato lebo on mal kanady a ja platene tenisky
akoze bolo to pred vyse 3 rokmi ale stale som z toho uplne awww
ako sme s kamarátom ruka v ruke utekali pred feťákmi ach jaj
na moju 18stku asi nikdy nezabudnem
ďalej to čo v @1 , keď ma preniesol na rukách lebo pršalo a mne zatekali tenisky
a na pár fakt že pekných vecí, čo mi niektorí ľudia povedali
Neviem, ja nikdy nezabudnem na svoju prvú lásku, dalej na dve sklamania v láske, a ten pocit zamilovanosti...
Bodaj by sa dal vrátiť čas...
"nad ktorú", pád maďar midnajt!
ja dákovat, ale nerozumét.
a kysucké rockové vianoce.. nezabudnem!
je kopec vecí na ktoré nemôžem zabudnúť no jedna je asi naj...
keď mi @agatha13 osoba, ktorá ma asi z duše nenávidí napísala to čo ma nikdy v živote tak ako v danej chvíli nedostalo ---
že čo pre ňu znamenal jeden obyčajný prvý dotyk mojej ruky v Maxe, že prišiel jeden deň nášho stretnutia, ktorý jej zmenil život... že sa jej ťažko hľadajú slová ktoré by to všetko vysvetlili
aj keď to na ňu prišlo skoro .. že tretie rande a už sme začali spolu chodiť po mesačnom písaní si ale že je to reálne len tomu potrebuje uveriť ale že ono to príde ...
a aj to prišlo a teraz odišlo...
poznali sme sa dlho .. pokukovali na seba na SAD stanici v Prešove medzi nástupišťami 19 a 20... a držalo to aj keď bolo niekedy zle ale tie dobre chvíle to predčili ,.. bohužiaľ sklamal som .. zlyhal na plnej čiare .. @agatha13 prepáč mi to dodnes mám to čo si mi napísala ... to som jednoducho nedokázal dať preč ... bola, si a budeš pre mňa všetkým
@1 @2 @3 @4 @5 @6 @7 @8 @9 @1 0 @1 1 @1 2 @1 3 @1 4 @1 5 @1 6 @1 7 @1 8 @1 9 @2 0 @2 1 @2 2 @2 3 @2 4 @2 5 @2 6 @2 7 @2 8 @2 9 @3 0 @3 1 @3 2 @3 3 @3 4 @3 5 @3 6 @3 7 @3 8 @3 9 @4 0 @4 1 @4 2
... proste nezabudnuteľné
Odvtedy nemám rada špagety .