na to , že budem vstávať kedy sa mi zachce , na festivaly , chatovačky, stanovačky , kúpaliská , na výlety , na kamarátov , ktorí sú cez rok preč a v lete dojdu a na veľa vecí, ktoré prázdniny prinášajú
Na príležitostné bongá, špeky, blunty, sex, ožieračky, opekačky, chatovice, bytovice, punkovice, diskofilné priateľky, na zodpovedný prístup k práci, ponocovania nad pohľadnicou z Jadranu, písaním "umeleckých" veľdiel, snením o zidealizovanom svete, nadávaním nad hlúpymi vetami v hlúpych blogoch, smiechom nad holčinami, ktoré budú mať kraťasky fajnovo zarezané do zadku a pičky, na vôňu opaľovacieho krému, na neznesiteľné horúčavy a následné vyrovnávacie pivá...
Nemám žiadne plány a hen na čo všetko sa teším, sakra!
Na moju prvu vlastnorucne zbuchanu dovolenku v taliansku. Jedine, z coho mam obavy, aby niekto z nas (pripadne vsetci naraz) neskoncil na are alebo v talianskej base Bude to divocina
predsa na tie prázdniny, ako také!!! ...a že budem konečne doma! žiadna škola, intrák....nieže by som to tu na intráku nemala rada, ale momentálne sa lepšie cítim doma s rodinou a priateľom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nemám žiadne plány a hen na čo všetko sa teším, sakra!