Na toto leto sa moc neteším :/ Prinútili ma ísť do tabora, do ktorého nechcem ísť a na mesiac idem preč. :/ Tiež sa tam moc neteším Budem tam bez frajera (
Na Pohodu, na každodenné večerné prechádzky s kamoškami, na Kofolu, na bedminton s otcom, po ktorom som spotená jak tri svine, na jahodové seánsy na terase, na smiech, na trapasy, na sledovanie hviezd ležiac v prostriedku futbalového ihriska, na ňu, na ňu, na ňu, na ňu, možno aj na neho.., na LETO V PARKU
na ten pocit, keď výjdem z obchoďáku s plnými nákupnými taškami a udre ma nádherná facka 25tich stupňov.. na to čakanie v rade na kúpalisko... na prechádzanie sa po meste len v tričku, kraťasoch a žabkách.... na stretnutie s kamarátkami z druhého konca Slovenska
Trošku som rozmýšľala nad tým teraz a v podstate nič také špeciálne v lete nerobím, čo by som v iné ročné obdobie nerobila... kúpať sa aj tak nemôžem a raz som bola na letnom festivale a vytrpela som ho len v predstavách, kde sa zabávam v dobe ponapoleonovskej; jediná vec... že kedysi som mala rada letné búrky, ale už ich beriem s takým psím rešpektom, len namiesto papule mi breše srdce... inak ale obľubujem opekačky, to sa dá aj na jar, že... aj tie terasové oddychovky, záhradné partičky, toto je fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
uz sa tesim na 12. jul
a milion veci preco netesim.. skurvene teplo, skurvene komare....