Ja sa opäť teším úúúplne najviac na to, ako budú všade svetielka a v ich odleskoch si moje srdiečka rozbalia, čo som im pripravila A potom sa teším ešte na knižky, o ktorých viem, že ich dostanem, ale musím počkať, kým si ich vybalím a potom môžem čítať!
aha, ohladom vianoc. na nič. vianoce sú pre mna deň, ako každý iný, akurát sú kratšie alebo vôbec nie otvorené obchody, v kuchyni je viac bordelu a niečo sa tam vypráža a inak sa večeria.
tesim sa na salat a kaputnicu a nas dokonaly stromcek najkrajsi na svete a v trnave aaa na to ze budu pustene viaocne pesnicky od michaela bubleho...a na to ze nasi po viaociach odidu lyzovat a budem sama doma
Už teraz sa veľmi teším a nemôžem sa dočkať tohoto každoročného kolobehu. Pre mňa toto počas detstva krásne obdobie stratilo nejaký význam. Nemám chuť na nič, čo sa vianoc týka. Mám toho dosť, všetko sa točí len okolo darčekov a okolo príprav, čo tak sadnúť si, aspoň na minútu sa zastaviť a prihliadať tomu ako snehová vločka dopadne na zem. Keď sa zastavím a vidím, ako ľudia náhlia, neprihliadajú na nič, len aby všetko mali a hlavne aby to bolo lepšie ako má známi, je to smutné.
Na to ako budem nadávať na Vás všetkých aký ste blbí a ako sa možte tešiť z tak falošných sviatkov... A na to ako si budem opakovať ako NENAVIDIM VIANOCE
tesim sa domov,na to uvidim rodinu po viac ako polroku,na svoju izbu,kopu jedla a este viac sladkosti, na tie lenive dni ked nebudu ziadne povinnosti a celkovo oddych...wuaaej, uz len nejak prezit cestu z jedneho konca svk na skoro druhy v tych preplnenych spojoch,stihnut poriesit darceky a spokojnost velka
Ja sa najviac teším na výraz mojich blízkych, keď si rozbalia darčeky Dúfam, že sa budú tešiť, hlavne môj dedko, ktorému som kúpila krásnu šachovú súpravu na www.sachypalka.cz, vrelo odporúčam všetkým nadšencom šahu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak si zaspievame.
najkrajšie vianoce
Let it Snow mozno.
ja som taka zvlastna kombinacia, ze neoblubujem Vianoce, ale kvazi vianocne piesne hej (okrem Last Christmas -.-)
a rozprávky
Teším sa, až skončia -.-
ňuňuňu
a na učenie-nie
na žranicu a voľné dni.