myslím na môj velice-prevelice zaujímavý sen (už dlho som nemala také dobrodružné). o sexe, mojej roztržitosti, konci sveta (vyľudnení?), kamarátstve v jeho kamarátom a jeho pobúrení.... jednoducho, konečne som si užila spánok.
na nic pekne. to co musim robit a nechcem robit to co musim robit a nechce sa mi robit to co nemusim a nechce sa mi robit ale mala by som robit... asi by som mala prestat rozmyslat a nieco naozaj robit
na to, ze sa na nho asi budem musiet vykaslat. a ze by som rada niekam vypadla na cely den, ale mam to tak blbo rozmiestnene, ze doobeda nechce ist nikto von a poobede uz mam ja doucko a potom pracu.... a potom je uz 7 vecer. autobusy chodia blbo. do BA sa dotrepem najskor o osmej, to sa mi neoplati. a den je v prdeli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a stále mi tam hučí NIN - Closer (špeciálne časť "I wanna fuck you like an animal")
ale z toho sa raz dostanem.
+ že sa mi nechce umývať okná