Atmooo, sviecky, svetielka, teple pyzamko, celonocne filmove sessions s polomacanymi keksikmi v posteli Som odhodlana urobit si aj komplet vlastnu veceru a kolac, kedze neznasam sviatocne jedla (salat este viac ako maso, salat je humuuus).
Na velmi turbulentnu vianocnu reunion so spoluziakmi z gymnazia a na Silvester v BA, na vianocnu vyzdobu KE a zlavy v Orsay na tu ich omfg-gimme-all-of-dis kolekciu.
že budeme s frájkom zalezení v posteli, pozerať vianočné filmy, piť kakao a papať medovníčky.
na stromček, svetielka.
a ono závidím všetkým, čo majú doma vianočnú pohodu a pokoj. my to práveže máme skôr počas roka. lebo hlavne toho 24. a 25. sme všetci doma, mama chce toto a tamto, my iné a bláblá. a ešte, keď ideme večerať 24. to je obrovská hádka lebo mama povie, že večera bude o 6 ale je už o pol6 a nikto neni pripravený a potom kričí, podtéé úúž a proste vznikajú zbytočné vianočné hádky a potom je každý podráždený a nepáčisamito
najviac na kapustovu "polievku" mojej babky, co je vlastne len kapustovy vyvar bez kapusty so slizami a klobasou, je to brutalne kyslo-stiplave, najepickejsia vec na svete a nikdy som nepocula o nikom, kto by na stedry vecer jedol takuto polievku.
a na to ze ked rano vstanem prva este sa mi ujde druhykrat
začínam byť z nich mierne vydesená a už chcem ísť odtialto preč... lebo ako stráviť ten čas nie učením ale do vetra kecaním o mojej strave fakt mi nepride ktovieako super...fakt ako ne chapem prečo, sama na byte si pridem omnoho meniej sama ako tu.
keby viem aspoň plakať, tak by som mohla ísť na city aj im a rozplakať sa že ako mi je to luto, ale zvieratka papkať nebudem a porevať... proste tie iste techniky ako 4 ročná sestra má, keď je so mnou rovnako zaobchádzané .D
rodinná idyla nebude, tu sa každoročne vrieska, háda, uráža a rozhadzuje
ale tiež sa teším na atmosšku, filmové večery, darčeky
-cez toto obdobie mám všetky sviatky, takže fájn :happy:
mám rád vianoce, aj keď by som si ich raz chcel vyskúšať s trocha príznačnejším počasím, mrazmi a fujavicou a medzi ľuďmi, ktorí sa neidú pobiť
a cez toto obdobie sa zvyknem mať super, lebo som obšťastnený materializmom, chuťou tvoriť, čítať, príjimať
a možno aj na to, že takto strávi chvíle mnoho ľudí a tak nebudem mať nepríjemný pocit zo svojho života ako to býva napr. v lete a nebudem ticho závidieť, že nie som hoden väčšej socializácieee
tak, "rodinnu pohodu a pokoj" som si nikdy nejak neuzivala
zvlast nie v pripade, ked nas bude pri stole asi 10, to je skor rodinny bordel
vianocnu atmosferu vobec nepocitujem zatial
"ze vsetci budeme spolu" - sak to sme skoro vzdy
darceky mi urobia len kratkodobu materialnu radost (materialna radost je cudne spojenie, ale chapeme sa)
volno si neuzivam, a asi ani neuzijem, lebo -
no tak asi fakt len to jedlo ostalo
Nech skoncia cim skor to je katastrofa a potom sa tvarime akoby nic, total najhorsi sviatok, aky moze byt, uz ma netrapia debilne darceky ani nic, ale nezradim svedomie....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Na velmi turbulentnu vianocnu reunion so spoluziakmi z gymnazia a na Silvester v BA, na vianocnu vyzdobu KE a zlavy v Orsay na tu ich omfg-gimme-all-of-dis kolekciu.
na stromček, svetielka.
a ono závidím všetkým, čo majú doma vianočnú pohodu a pokoj. my to práveže máme skôr počas roka. lebo hlavne toho 24. a 25. sme všetci doma, mama chce toto a tamto, my iné a bláblá. a ešte, keď ideme večerať 24. to je obrovská hádka lebo mama povie, že večera bude o 6 ale je už o pol6 a nikto neni pripravený a potom kričí, podtéé úúž a proste vznikajú zbytočné vianočné hádky a potom je každý podráždený a nepáčisamito
..hups
a na to ze ked rano vstanem prva este sa mi ujde druhykrat
som nebol doma niekolko mesiacov, sa tesim dost na nasich aj na bracha
a hlavne na bezstarostne zaspavanie
ale aj taká tá rodinná pohoda je fajn
a vlastne aj spánok
aj voľno
ale yebem vianočnú atmošku
a trochu som zvedavý aj na polnočnú omšu, not gonna lie
keby viem aspoň plakať, tak by som mohla ísť na city aj im a rozplakať sa že ako mi je to luto, ale zvieratka papkať nebudem a porevať... proste tie iste techniky ako 4 ročná sestra má, keď je so mnou rovnako zaobchádzané .D
ale tiež sa teším na atmosšku, filmové večery, darčeky
-cez toto obdobie mám všetky sviatky, takže fájn :happy:
mám rád vianoce, aj keď by som si ich raz chcel vyskúšať s trocha príznačnejším počasím, mrazmi a fujavicou a medzi ľuďmi, ktorí sa neidú pobiť
a cez toto obdobie sa zvyknem mať super, lebo som obšťastnený materializmom, chuťou tvoriť, čítať, príjimať
a možno aj na to, že takto strávi chvíle mnoho ľudí a tak nebudem mať nepríjemný pocit zo svojho života ako to býva napr. v lete a nebudem ticho závidieť, že nie som hoden väčšej socializácieee
a tu chcem vianoce:
» refresher.sk/23517-Zima-az-v...
zvlast nie v pripade, ked nas bude pri stole asi 10, to je skor rodinny bordel
vianocnu atmosferu vobec nepocitujem zatial
"ze vsetci budeme spolu" - sak to sme skoro vzdy
darceky mi urobia len kratkodobu materialnu radost (materialna radost je cudne spojenie, ale chapeme sa)
volno si neuzivam, a asi ani neuzijem, lebo -
no tak asi fakt len to jedlo ostalo