Hovorí sa, že prvý poklad je zdravie...je nám najvzácnejšie, no najmenej sa oň staráme....a k nemu sa na rovnakej úrovni pridružuje to ostatné ako šťastie, láska, rodina atď....No každý má svoj hodnotový rebríček iný a také, že peniaze nie sú dôležité dávno neplatí, na to už hádam prišli mnohí...teda k čomu som dospela? Dôležité je naučiť sa byť šťastný s tým, čo ti dáva život...asi...
len človek, ktorý je spokojný sám so sebou a situáciou okolo seba, dokáže zdravo fungovať so svojím okolím.
záleží mi najviac na mne samej a nie som zato egoista.
milujem ľudí okolo seba a som pre nich schopná urobiť veľmi veľa vecí.
ale žiť len pre druhých sa nedá.
dokonca si myslím, že od toho, že mi záleží na mne, sa priamo úmerne odvíja to, že mi záleží na medziľudských vzťahoch (rodina, priateľstvo, láska), na mojom vzdelaní, na prírode a tak ďalej.
možno na mojom pochybnom psychickom zdraví.. a vlastne aj fyzickom... A preto sa stravujem priam ukážkovo (večera najskôr o deviatej večer, množstvo sladkostí, mastných, či vyprážaných jedál a málo ovocia a zeleniny
Neuznavam nic take ako je rodina z principu. Ludia ktorych neznasam nie su moja rodina a bodka.
Ako clovek, ktory prakticky nema pud sebazachovy sa na ceste zivotom motivujem tym, ze chcem, aby zo mna nieco bolo , aby som mohol aspon kusok tohoto sveta zmenit , alebo aspon par ludom pomoct. (aj keby sa dali spocitat na prstoch jednej ruky)
Keby som si myslel, ze to mam najtazsie na svete , kludne by som to uz davno ukoncil.
Ale nemam. Som na tom lepsie, ako statisice ludi. A dufam, verim, ze sa mi podari dostat sa k prostriedkom, aby som pomohol aspon zanedbatelnemu zlomku z nich.
Na mnohých veciach. Vyhýbam sa možnosti najviac na ... Myslím si totiž, že o všetko sa v tomto živote dá priľahko prísť. Ak to bude zrovna NAJhodnota - čo človeku zostane, aby bez nej vládal ďalej?
Nesmierne si vážim lásku. V nej je najviac naj v jej rôznych podobách.
Tak isto si vážim svoju rodinu - je prístavom. Domovom.
Vážim si aj svojich priateľov. Pomáhajú mi objavovať ďalšie a ďalšie naj - hodnoty, ktoré by boli pre moje oči a srdce bez nich neobjavené.
- Zdravie - čím ho je menej, tým viac.
- Každý nový deň so svojimi ďalšími neobjavenými aj poznanými Naj.
- Možnosť a schopnosť poznať, cítiť, vidieť, chápať, dúfať... zabudnúť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale teraz ako čítam, tak i @2 má niečo do seba
ostatne poradie neriesim..vzdelanie mam u riti.. nech som aj tupy..
záleží mi najviac na mne samej a nie som zato egoista.
milujem ľudí okolo seba a som pre nich schopná urobiť veľmi veľa vecí.
ale žiť len pre druhých sa nedá.
dokonca si myslím, že od toho, že mi záleží na mne, sa priamo úmerne odvíja to, že mi záleží na medziľudských vzťahoch (rodina, priateľstvo, láska), na mojom vzdelaní, na prírode a tak ďalej.
Kazdopadne v mojom pripade to aj znamena, ze som egoista.
a aj na internete
a na všetkom
Ako clovek, ktory prakticky nema pud sebazachovy sa na ceste zivotom motivujem tym, ze chcem, aby zo mna nieco bolo , aby som mohol aspon kusok tohoto sveta zmenit , alebo aspon par ludom pomoct. (aj keby sa dali spocitat na prstoch jednej ruky)
Keby som si myslel, ze to mam najtazsie na svete , kludne by som to uz davno ukoncil.
Ale nemam. Som na tom lepsie, ako statisice ludi. A dufam, verim, ze sa mi podari dostat sa k prostriedkom, aby som pomohol aspon zanedbatelnemu zlomku z nich.
Nesmierne si vážim lásku. V nej je najviac naj v jej rôznych podobách.
Tak isto si vážim svoju rodinu - je prístavom. Domovom.
Vážim si aj svojich priateľov. Pomáhajú mi objavovať ďalšie a ďalšie naj - hodnoty, ktoré by boli pre moje oči a srdce bez nich neobjavené.
- Zdravie - čím ho je menej, tým viac.
- Každý nový deň so svojimi ďalšími neobjavenými aj poznanými Naj.
- Možnosť a schopnosť poznať, cítiť, vidieť, chápať, dúfať... zabudnúť.
Najviac mi preto záleží na živote samom.