malokedy chodim na diskoteku, ale ked uz idem, tak nasrat vsetky dievcata naokolo - nie vzhladom ci oblecenim, ale tancom. aj ked ono to ani nie je tak tazke, ked sa tie opite strigy pomaly valaju po parkete...
dakedy som sa tam chodil opiť a tak ale potom ma to prestalo baviť ten humbuk a človek tam nepočuje vlastného slova mi vadilo... a furt veľká rada v šenku
počúvam väčšinou metal a rock a k diskotekam nemam ziadny vztah kedze naozaj to nie je zrovna inteligentna zabava, ale raz za cas ked potrebujem vypnut tak beriem najvacsie lasy moje a ideme si potancovat spolu
nikdy som nebola normálne že v meste v klube diskošskom, iba keď som bola v anglicku tak sme tam mávali súkromné diskotéky v klube jednom... tam sme prišli a odišli hrať do herne
a naposledy keď som bola na jednej súťaži tak sme tam mali akože diskotéku a na nej bol môj cieľ opiť sa, čo sa mi ale podarilo až keď som z nej odišla.
takže didžiny nie sú pre mňa dobré ani na to opitie sa.
ja chodím na diskotéky len preto,lebo vždycky pred ideme s kamarátmi pri rieku volačo popiť a to je z toho celého večera najlepšie po takých troch-štyroch hodinám ideme niekam na disku, tam som tak pol hodinu, idem na bagetu s tým že sa ešte vrátim, ale nikdy sa s frajerom už nevrátime, ideme domov
minule som bola na diskotéke do 5tej ale to som musela lebo sme išli spať 4 ku kamoške a furt jedna z nich nemohla odísť tak sme sa nejak neskonsolidovali a bolo to hrozné :/
zatancovať si, v poslednej dobe zisťujem že ma ani nebaví piť a chodím tam len kvôli tancovaniu (teda keď som doma v HA)... a tu ani nemám možnosť spoznať nových ľudí lebo v HA je len jeden klub a všetkých čo tam chodia poznám
kedysi som chodila casto, za ucelom najst si partnera - nie jednorazoveho ale pochopila som, ze tam to proste nejde, kazdy chalan, na ktoreho som natrafila bol suknickar, tak som kaslala na to teraz je to uz iba o zabave, odreagovani sa, ale musim mat na to naladu, lebo posledne uz tieto disko bary nemusim
nikdy som na žiadnej nebola a ani nechcem, kopa detí čo si myslia že sú dospelí a strašne cool ktorý si pojem užívať život predstavujú pod tým každý týždeň sa spiť, fajčiť ,viesť primitívne rozhovory o sračkách a počúvať otrasnú hudbu a podobne, ja sa k takými ľuďmi neviem byť pokope dobrovoľne
chodím pozerať na tie spotené teľce a smiať sa im a potom stáť pod pódiom a nadávať DJovi ako strašne nahovno hrá a potom sa sťažovať že sa mi dá spať ,že som spotená ,že ma bolia nohy a že chcem ísť domov a popritom trošku hýbať bokmi
ja mám diskotéky celkom rada, veď tak raz do mesiaca prečo si neísť zatancovať. A treba si vyberať ani aby tam neboli samé deti a ani starí úchyli. A potom to je celkom fajn. Ale veď jasné, sme na Birdzi nikto tam nechodí a tých čo tam chodia treba hodiť do jedného vreca -.-
inak ale ako ja moc na disco nechodim lebo vacsinou ma tam obtazuju divni ludia a tak, ale ked su take skolske veci, kde viem ze bude vela vysokoskolakov (beanie atd) tak to mam rada, tam sa vzdy dam dole a proste idem tvrdo. a potom co pride tak pride.
ja som bola na diskotéke raz! Asi pred mesiacom, bola to väčšia akcia, celkom veľké, ľudí jak nasratých, všade třpitky, disco gule a akési nahé baby na pódiu
Ako fakt mi to nevoňalo, vytancovala som sa, okolo tej polnoci som si povedala, že to už je jedno, aspoň sa vyskáčem, zahrali mi tri normálne pesničky, to som ziapala a tvárila som sa, že som na koncerte /ACDC, Nirvanu a to tretie neviem už /
Inak som bola absolútne asexuálne oblečená, tam baby v opätkoch s výstrihmi jak prasa som si pridala odveci v mojom pinkfloyd tričku a rifliach
@regan aj @husky tam urcite chodia obzerať tancujucich chlapov a sliny im tecu az po zem.A zvlast @husky ,ten by bol najradšej,keby mal stale svoju papulku plnu spermatu. Us by sa nestazoval na nedostatok muzskeho biologického materialu,ze kokotko @husky ? Zasa niekoho cmulas?
@regan Tak nahodou vies velky kokot. Nie ja som napisal,ze chcem naraz 50 chlapov. Treba si vydlabat z oci to zaschnute sperma a potom aj uvidíš,co si napisal
nechodim na discoteky..iba na TEKkno a DNB partyy...za cieľom vypiť,zabaviť,zatancovať zadupkať si pred reprakmi,spoznať novych ludi..raz za mesiac zhruba
chodievam len na oldiesky do Randalu tak raz za pol roka, lebo hrajú stále to isté, ale baví ma to - pokecať s kamarátmi, vytancovať sa, dať si pivo a odmietnuť ľudí, keď sa ma snažia baliť
@hellium ako to vyzera ked ta niekto zacne balit? zacne rovno s komplimentami, ci so zaciatku len tak o niecom hocicom sa rozpravat a neskor az ta pozve na drink a ti lichoti?
ja chodim na disko kazdy tyzden vzdy do nasho vysokoskolskeho-intrackeho klubu...vzdy sa tam dam riadne dole, a dalsi den cely prespim az do vecera...a je mi dobre Ale napriklad na nasu miestnu diskoteku v rodnom meste ma nebavi chodit pretoze uz dopredu viem ze nikoho zaujimaveho nestretnem a pri mojich 21 rokoch sa citim ako najstarsia, proste nuda..
@hellium pekna si.. ale este viac si pekne arogantna pi.a
sa normalne pytam a taketo ubohe pseudosrandicky na urovni 10 rocneho detska a nie 21 rocnej zeny..
nikdy som nebol a ani nepojdem radšej chodim na metalovy/rockovy koncert kde sme všetci ako jedna rodina a umysel je hudba a nie pobiť sa Collosseum best!!!!!
tak keď sa to nedá zovšeobecniť... buď začne s komplimentami, alebo sa hneď pýta, čo pijem, alebo sa snaží len tak konverzovať, alebo len pritancuje alebo oznámi, že s kapelou koncertuje v Nemecku a volá ma na turné
nuž naposled sme boli už mierne opití tak sme boli ukázať pipinkám šelijakým jak sa má tancovať, že aj iné veci ako páriace rituály sa tam dajú provozovať
nechodím na diskotéky bola som na jednej ked som mala 11 priblizne bola to diskoteka organizovana primatorom mesta, na den deti takze haluska bola neskutocna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
malokedy chodim na diskoteku, ale ked uz idem, tak nasrat vsetky dievcata naokolo - nie vzhladom ci oblecenim, ale tancom. aj ked ono to ani nie je tak tazke, ked sa tie opite strigy pomaly valaju po parkete...
a naposledy keď som bola na jednej súťaži tak sme tam mali akože diskotéku a na nej bol môj cieľ opiť sa, čo sa mi ale podarilo až keď som z nej odišla.
takže didžiny nie sú pre mňa dobré ani na to opitie sa.
nechodievam pravidelne a keď, tak zväčša sám s cieľom aj odísť sám.
minule som bola na diskotéke do 5tej ale to som musela lebo sme išli spať 4 ku kamoške a furt jedna z nich nemohla odísť tak sme sa nejak neskonsolidovali a bolo to hrozné :/
Ako fakt mi to nevoňalo, vytancovala som sa, okolo tej polnoci som si povedala, že to už je jedno, aspoň sa vyskáčem, zahrali mi tri normálne pesničky, to som ziapala a tvárila som sa, že som na koncerte /ACDC, Nirvanu a to tretie neviem už /
Inak som bola absolútne asexuálne oblečená, tam baby v opätkoch s výstrihmi jak prasa som si pridala odveci v mojom pinkfloyd tričku a rifliach
sa normalne pytam a taketo ubohe pseudosrandicky na urovni 10 rocneho detska a nie 21 rocnej zeny..
..podla mna uz je nacase ist spat
tak keď sa to nedá zovšeobecniť... buď začne s komplimentami, alebo sa hneď pýta, čo pijem, alebo sa snaží len tak konverzovať, alebo len pritancuje alebo oznámi, že s kapelou koncertuje v Nemecku a volá ma na turné
A je to čoraz tachsie a tachsie... :/
Takže nechodím.
ale nemusim ti hovorit kedze vies