Najväčšie dobrodružstvo nezažijete podľa mňa lietadlom. Je pohodlné,rýchle,bezstarostne..nastúpiš a vystúpiš.. ale zase vidíš oblaky,turbulencie..bála by som sa ísť stopom alebo pešo :/ vy?
@Luc.Ka taka lepsia nahrada je nejake rodinne MPV pre 7 ludí
Vyhádžeš zadné sedacky a maš tam placúú jak manželská postel disappointed:sice to bude len pre 2, ale účel svatí prostriedky )
Dáš na podlahu madrac nejake veci naukladáš okolo a na strešný nosič Zobereš plynový varič a možeš isť campovať + nejaký vačší stan/rozkladací altánok na nejaký stolík rozkladací
@igros@nikslinka z vlastnej skúsenosti - ísť do Bulharska kamkoľvek inak než na slnečné pobrežie je teda pokial vám nevadí všadeprítomná špina, bordel, robotnícke ubytovne atď. tak to môže byť v pohode
@luc.ka ako boli sme v chorvátsku, no bola tam zima..studene more.. najviac nam vyhovovalo chorvátsko..a v obzore už máme známych.. ako "prechodný letný" domov zase ty si asi taka,že chceš viacere destinácie poskusať, či?
@niklinka no, hej, mám rada nové veci ale nevadilo by mi ísť tam tento rok znova, len už som chcela aj niečo iné, a 2 dovolenky by mi asi finančne nevyšli... i keď...
@luc.ka a kam sa vyberáš tento rok? jasné chápem, ja by som šla tiež ešte na jednu..ale financie nedovolia síce dovolili by, ale musela by som ísť sama,lebo ostatným nie stačí jedna.. potom festy na slovensku, či?
@niklinka no tento rok to vyzerá na lanzarote, ešte nemám e booknuté ani letenky ani ubytko, ale hádam sa to v najbližších dňoch porieši, nech už mám istotu lenže to je až septembrová záležitosť, a neviem... to je také... tešiť sa na koniec leta... :/
ale ako vravíš, cez leto máme pohodu a grape, to stačí aspoň si to nahováram
@h8u ja neviem či si bola v Obzore, alebo kedy Poučuj ma, chodím tam každý rok, čisto, úžasne ubytko, nemusíš ani bývať v hotely.. more číste( pokial nebola búrka, ale to všade sa zakali,lebo na dne je piesok-logika) pláž čistili každý večer a ráno takže podľa jednej zlej skúsenosti nesúď všetky v Nesebare, Sozopole,Achtopole a Varne bolo tiež krásne a čisto
Motorkou. Konkrétnejšie nejakým fajnovým Choppríkom, čo ja viem, po Európe alebo tak Môj sen už niekoľko rokov, len samozrejme najprv treba našetriť na tú motorku, čo je pri mojom hospodárení s peniazmi mierny problém
@niklinka mne sa to mesto veľmi páčilo...hoci tam na teba nedýcha zovšadiaľ história, ale je tam pokoj...a keď sa chceš zabaviť, nájdeš veľa vhodných miest..
a pláž je taká čistá, ako málokde...mimochodom, kde budeš ubytovaná?
@nathalicatko aj tento rok sa chystáš? presne tak, ale je tam dosť histórie, vzadu pri útesoch su akésy vyhliadkové veže.. no v Lotose ale bývali sme aj v Lazure a Popove aj v Aforidite..ty?
Lietadlom, hlavne lebo je to rychle a da sa nim dostat aj na velke vzdialenosti, cez more, ocean a pod. A sice sa litania bojim, ale statisticky je to bezpecnejsie ako ine dopravne prostriedky.
Najlepšie je isť vlakom alebo autom. Lietadla a autobusy neodporucam ked chcete zazit dobrodruzstvo nejake. V lietadle nemate ako zazit, a cesta autobusom je na grcanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
A celkovo je auto super ked nejake lepsie vlasníš
Vyhádžeš zadné sedacky a maš tam placúú jak manželská postel disappointed:sice to bude len pre 2, ale účel svatí prostriedky )
Dáš na podlahu madrac nejake veci naukladáš okolo a na strešný nosič Zobereš plynový varič a možeš isť campovať + nejaký vačší stan/rozkladací altánok na nejaký stolík rozkladací
a vnútri niečo takéto
alebo
ja sa ale bojím, že keď sa ten koň otočí a zbada na sebe takého fešáka, či nemrdne zadkom a ja sa ne.jebem z neho.....
no je to celé na uváženie.......filip
@Nikinka v pohode mna vínde na hvar z ubytovaním do 200€ (ubytko na noc 8€)
@niklinka no, hej, mám rada nové veci ale nevadilo by mi ísť tam tento rok znova, len už som chcela aj niečo iné, a 2 dovolenky by mi asi finančne nevyšli... i keď...
jooo @v3nty veď vravím, že je to len sen....
ale ako vravíš, cez leto máme pohodu a grape, to stačí aspoň si to nahováram
Ďalej lietadlom.
Ale raz s @kachie budeme mať karavan!
a karavan vyhráva ( @chevro : )
Ale taký domček tam mat hmmm....
Už si tam niekedy bola? Lebo ja áno a je tam skutočne nádherná pláž....
a pláž je taká čistá, ako málokde...mimochodom, kde budeš ubytovaná?
no my sme boli 2x v hotely Sania, 1x v Lazury a 1x v Raji.. uži si tú dovolenku aj za mňa..
dostat sa na vyletnu lod je mojim snom