teraz mi klávesy poriadne "nepérujú" a cítim že je to tam vnútri lepkavé. keby to bola normálna klávesnica tak by som ju dal pod vodu ale celý noťas nemožem dať od vodu. skúšal som postupne odlupávať klávesy a dať dole tie lepkavé blbosti čo tam zostali a
skúšal som rozbrať klávesnicu, ale nechce sa mi odlúpavať každé jedno tlačítko a potom to tam dávať späť, skúsil som to tak s pár klávesami a samotná voda aj tak moc nezabrala, asi budem potrebovať alpu na odstránenie toho lepkavého humusu, ale pár dní počkám či sa to nestratí samo
Samo sa ti to nestratí... a pokiaľ si dobre pamätám, doma sme takto rozoberali klávesnicu, lebo niečo nefungovalo a menili sme ju za novú a dala sa v pohode vybrať celá, nie po písmenkách.
pred nejakym časom som si vyliala sprite na nb..par dni išiel, potom nešiel zapnuť keď to poriadne zaschlo. dala som ho vyčistiť (stoji to nejakych 10e) ale keď mi ho vratili, tak mi par tlačitok nefungovalo. takže byť na tvojom mieste, čim skor s tym niečo robim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a inak