na kamarátov, čo som aj rok nevidela a na to, ako budem strašiť na tých menších stageoch celé dni a na to, ako budem robiť na polovičný úväzok, lebo to tu ešte nebolo
a inak sa teším na punkovicu v piatok, na realistic crew, na Smolu a hrušky, lebo som ich už možno aj dva týždne nevidela, na čisté tvary, na sakumprásk, lebo ich chcem už konečne vidieť, na punkreas, lebo mi musia vrátiť MOJE trsátko a na HTčko klasicky
Ja netesim, ja uz som si uzil....genialnych (a riadne omeskanych) Kabatovcov, nadupanych LB-akov s Jacksonovou pesnickou v repertoari, Palkov usmev a rozsvietene displeje, skvele pogo na SKA-P, spievanie s Desmodom a Hospitalovcami, skvele ukoncenie A-stegeu s HT-ckarmi, s ktorymi som si chcel ist podat ruku a na pivko, ale mal som mastne ruku a giganticku cigansku v nich, takze sa nedalo, riadnu srandu na tom poslednom DJovi na C-cku v nedelu rano, tiez non-stop kalenie od 08:00 soboty do odchodu z festu asi o 12:00 nedelu a tiez tisic dalsich veci.....jednoducho TOPFEST ´09 = zazitky na cely zivot!!!! Kto nezazije nepochopi.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale nejdem tam
..ale asi fakt Tublatanka a Totalni Nasazeni...mozno Slobodka
a inak sa teším na punkovicu v piatok, na realistic crew, na Smolu a hrušky, lebo som ich už možno aj dva týždne nevidela, na čisté tvary, na sakumprásk, lebo ich chcem už konečne vidieť, na punkreas, lebo mi musia vrátiť MOJE trsátko a na HTčko klasicky