mne tiež vraveli že sa na niekoho podobam len si nepametam už na koho a minule mi psychologička vravela že jej strašne pripominam nejaku babu z Panelaku no neviem koho mohla myslieť
odhliadnuc od toho že niektoré neboli povedané v triezvom stave tak vraj tá baba čo hrá bellu v twilighte, angelina jolie - "ale iba od pása hore", a zhulená spolužiačka mi asi hodinu vykladala že vyzerám ako nejaká postava z grincha a potom ako mimozemšťan
parkrat som pocula ze Megan Fox, ale ked som si ju trz vygooglila tak neviem nezda sa mi.. alebo aj dake ine cudne celebritovske mena, ktore nepoznam..
a potom mi este velakrat niekto hovoril ze ma niekde videl a ja ze nie..
V rámci zvierat vyzerám ako zmoknutý jazvečík A ked som @kaylee dala moje oznamko, tak povedala, že na fotke vyzerám ako Alexi (nevyzerám, ale niektoré komplimenty jednoducho prirastú k srdcu
neviem o tom, ze by som sa na podobal na nejaku celebritu.. aspon na take, co by sa mne mali podobat, tak take si prilis nevsimaju ani moji priatelia ani ja.
ako sa volá ten týpek ? ten superman so smallvilu ? raz mi niekto povedal že naňho sa podobám, ale podla mna je to blbosť, a potom že ešte na toho emáka zo superstar ten debil tiež sa volal martin
vraj mam japonske a najnovsie aj talianske crty tvare ....absolutne nezlucitelne ale hovoria to ...konkretne davaju ludia priklad na nejaku francuzsku/taliansku herecku, meno neviem
uz som pocula, ze sa podobam na jednej fotke na rachel weisz .. a kamaratka mojej najlepsej kamaratky si mysli ze sa podobam na Kate Moss ale ja ani s jednou nevidim ziadne podobnosti
ale, ..kazdy ma prirovnava k niekomu inemu...najviac to bolo asi k Angeline... lol...............ale ja osobne si myslim, ze sa strasne podobam na Hitlera... :/
vraj na tú malú wensdy alebo jak sa to piše s addams family ale to bolo vtedy ked som bola malá ptom ET mimozemstan ,a na Billa Kaulitza ked som mala pár krát na hlave pankáča a uplne inač som sa namalovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
na Bjork.
na Mortishu som sa vraj podobala, keď som mala čierne vlasy
a už som počula aj Ellen Page.
Demi Lovato
Natalia Oreiro
Haley Williams
a potom vyzerám občas ako škrečok
čoooo?
som si ju vygúglila.
a vyleteli mi oči na monitor a takmer som sa zadusila kávou.
TAK VYZERAŤ A BEHÁM ŠŤASTNE NAHATÁ PO ULICI!!!
Vannesa Hudgens (Či ako sa píše)
A ešte mi dnes ocino povedal že mi našiel nejakú dvojníčku vo vedľajšej dedine...Takže som asi tuctová keď už v dialke 3 km nájdem svoju dvojníčku
a Nataliu Oreiro som už tiež počula
) mi napísali že na Demi Lovato a vlastne trochu aj hej
Paľo Habera
Hayden christensen
Ľudovít Štúr
Björn Dixgård
a mnoho iných...
A sestra ma kedysi prezývala "piskor" , vraj kvôli podobe s týmto zvieratkom...
a potom mi este velakrat niekto hovoril ze ma niekde videl a ja ze nie..
pak aj 1 členka zo skupiny Atomic Kitten (Natasha Hamilton)
a teraz počujem čoraz viac, že na lasičku
raz som pocula ze na tuto, ale si nemyslim
a ludia ma nezvyknu prirovnavat k celebritam, lebo mam zvlastne skaredu tvar ktora sa len tak nevidi
Ale celebrita, to neviem veru
A najnovšie údajne na Radičovú, ale @p ätrik ma pozná len z angleshotov.
a je to tu... toto pocuvam kazdy mesiac aspon dva tri krat
Ale celkom ma potešilo, keď som nedávno vbehla do kuchyne v dvoch vrkočoch a mama na mňa, že vyzerám ako Wednesday
tak napr:
-Morticia Adams
-Catherine Zeta Jones
-Michaela Conlin
-Snehulienka
ktovie ..
ale inak mi vravia, že sa podobám na Abby, Xenu, Samaru
podla mňa ani jedno
a ináč sa ostatní podobajú na mňa.
...nemám ten pocit
ja sa na nikoho nepodobam
» c.wrzuta.pl/wi2484/84b6fdeb...