Akoze nemam moc rada Ciganikovu, ale tu je v tom podla mna takmer nevinne. Aj ked nemala jej davat dole tu siltovku, ale to este neznamena, aby na nu tabak mala zautocit
No je to hanba a des, politicka situacia na Slovensku v skratke...
ani jednej, obe sú to tepše, Tabák evidentne trpí nejakou formou mentálneho deficitu a netuší, kde sú hranice a Cigániková sa snaží hrať na chutnučkú a vyťažiť z celej situácie nejaké tie bodíky. ak by bol tento cirkus sponzorovaný z mojich daní, plačem každý deň.
To je také pekne, ako sa namiesto riešenia krízy a Kollárovho blokovania obmedzenia 363jky riešia na Slovensku retardované piče a kokoti Matovič so Sulíkom.
@azizi@1 predpokladam, ze si tam nebola, takze netusis ako sa to odohralo.. a prave kvoli tomu verit, ze si janka neprihrieva polievocku, aby bola za tu dobru a krasnu a milu, mi pride tak .. hm.. naivne..
vsak obe maju za usami dost, takze v zasade su si kvit..
Vzpomeň si až zjistíš, na jaký stojíš straně
chci to vědět, důvodů proto je požehnaně
až i ty zjistíš, že slova sou naše zbraně
Pak tohle motto nebude znít obehraně
tieto pice rovnako ako aj matovic a sulik nadherne nahravaju pellegrinimu ci ficovi...pelle v podstate za cely cas nemusi vobec nic robit, obcas vyrukuje s nejakou tlacovkou, ponukne v mestach makovnik, vymrda kolenika a popritom sa stane este aj premierom
Inak sorry, že píšem mimo tému, ale dávnejšie si tu spomínala nejaký kozmetický prípravok na suché vlasy, ktorý vraj pomáha, ale zabudol som čo to už bolo a neviem to nájsť. Marí sa mi, že nejaký kryštál či čo ak ma pamäť neklame. Môžeš mi pls napísať presný ten názov toho prípravku? Díky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
No je to hanba a des, politicka situacia na Slovensku v skratke...
Ta Tabak je cisty šialenec.
ani jednej, obe sú to tepše, Tabák evidentne trpí nejakou formou mentálneho deficitu a netuší, kde sú hranice a Cigániková sa snaží hrať na chutnučkú a vyťažiť z celej situácie nejaké tie bodíky. ak by bol tento cirkus sponzorovaný z mojich daní, plačem každý deň.
vsak obe maju za usami dost, takze v zasade su si kvit..
chci to vědět, důvodů proto je požehnaně
až i ty zjistíš, že slova sou naše zbraně
Pak tohle motto nebude znít obehraně
Skôr by mali odstúpiť za niečo takéto obe.