@xhtml som tam regnuty a pouzivam tamojsiu schranku. Ale nechodim tam. Nenavidim Pokec, ta stranka sa mi hnusi... ak tam zajdem, tak to VYHRADNE koli poste, aj to len vtedy, ak mi nefunguje odber sprav do mailoveho klienta
POKEC STOJI ZA ************** adminou tam robia 16rocne!!! deti!!!! uroven pokecu 0 . preto tam uz ani nexodim, ved naco, ked je to tam sami ********** a ************** a ***************** a **************** ********************* ***************** . ***************** pokec aj zo vsetkimi co ho robia. ********** pokec.
uprimne- ta lutujem chlapec ked xodis na taku ****************** ***************** akou je pokec aj z jeho ******************* adminami a *********************** zamestnancami.
nwm nejako ma to netrapi :d pomaly sa stade stahujem a hladam alternativu k emailu ale kedze na vsetky doterajsie konta mam napisany email na azet a nechce sa mi to menit tak to zostava po starom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov