na 150%, lebo som našiel zmysel svojho života, načo som sa vlastne narodil, načo som tu na zemi a prečo je všetko tak ako je....
a som šťastný, bars som aj ťažko chorý a ak si ma Pán povolá, budem umierať s radosťou, lebo prídem pod jeho strechu...
na čo sa môže človek viac tešiť....
95% cca
nechapem fakt, ze ta prva moznost je najoznacovanejsia o__O by som sa asi zabila keby sa mi moj zivot na 70% nepaci, respektive by som s tym veeeelmi rychlo zacala nieco robit
len na polovicu... aj keď sa považujem za večného optimistu, je veľmi ťažké nepočítať všetky tie zlé veci, ktoré má v mojom živote každý deň stretajú... ale s tým zatiaľ nič nenarobím, zameriavam sa len a len na tú pozitívnu časť a keď mám povedať pravdu - som spokojný, len keď sa na to pozriem aj z druhej strany, nie veľmi to platí
Fú, škola super, dosť veľa aj čítam beletriu teraz, čo sa mi roky nedarilo podľa mojich predstáv, mám bývanie, jedlo, osobnú bezpečnosť, mám sa rada a mám najpopičovnejší kabát
Na druhej strane som zdravotne dojebaná, nefunguje mi notebook, k tomuto mesiacu som chudobnejšia, než by sa mi páčilo, a medziľudské oné na na úrovni takmer zanedbateľnej.
tak momentalne dnes dost napicu, kedze som totalne chora ako pes a musim ist do prace a moj priatel je v Bordeaux.... ale myslim ze do niekolkych dni by sa to mohlo zas zlepsit na tych 70 dajme tomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a som šťastný, bars som aj ťažko chorý a ak si ma Pán povolá, budem umierať s radosťou, lebo prídem pod jeho strechu...
na čo sa môže človek viac tešiť....
podla okolnosti
@5 toto by ma zaujimalo, ako clovek pride k cislu 38%
Akokoľvek priaznivé podmienky si zabezpečím: nikdy nebudem spokojný. Jednak nemienim, jednak to nemám v náture.
Mám relatívne priaznivé podmienky, ale spokojný rozhodne nie som.
Rozhodne na tom nieco bude.
Ale! ten zlom pride o chvíľu citim to
ale inak som stale :happy: :letim:
ale som aj vôbec aj úplne aj všelijako a vlastne mi je to jedno či som bo sa mi žije fajne.
nechapem fakt, ze ta prva moznost je najoznacovanejsia o__O by som sa asi zabila keby sa mi moj zivot na 70% nepaci, respektive by som s tym veeeelmi rychlo zacala nieco robit
inak si proste myslím, že mám maxi spoko život
Na druhej strane som zdravotne dojebaná, nefunguje mi notebook, k tomuto mesiacu som chudobnejšia, než by sa mi páčilo, a medziľudské oné na na úrovni takmer zanedbateľnej.
ale inak je to stale pomerne ok, snazim sa posledne mesiace makat na sebe a svojom zivote
Prečo tam nie je možnosť 100%?