Ľudia si myslia, že čím dlhšie = tým kvalitnejšie a lepšie.
To však nie je pravda. Bakalárska a Diplomová práca by v optimálnej forme mala mať adekvátny počet strán. Príliš málo, ale ani príliš veľa nie je dobré. Čiže 200? To je sprostosť totálna...
čo sa dá zmestiť do 60str práce na VŠ ??? strašne málo... , ale sme na Slovensku keď stačí aj ctrl+c wikipedia.org takže to uznavam, o celkovej kvalite ani netreba teda hovoriť
@mielikki 27 je jeden extrém, 200 zasa druhý (v prvom prípade je to málo, v druhom až príliš veľa) Optimum je tak medzi 30-40 strán približne. Dá sa napísať, čo by nie. Chce to len kreativitu, pevné nervy, trpezlivosť a veľa naštudovanej literatúry.
@quixinka no my sme mali doporučený rozsah toho samotného textu, ktorý nám hodnotili min. 60 strán a maximálne 75, plus k tomu 10 strán explikácie a potom tie ďalšie blbosti okolo
poviem vam o rok, ... ale tipujem to na nejakych 40-50 max, skor pojde o aplikaciu frontend a backend ako trapny text samotny ... a to nejde len tak ctrl+c, ctrl+v z wiki a pod. ... preto mam obhajobu ako statnicu,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
To však nie je pravda. Bakalárska a Diplomová práca by v optimálnej forme mala mať adekvátny počet strán. Príliš málo, ale ani príliš veľa nie je dobré. Čiže 200? To je sprostosť totálna...
Ja mám zatiaľ cca 10. Môj školiteľ chce 40, kolegovi jeho školiteľ tvrdil, že mu stačí 30.
ok,ale,bola tam i priloha nejaka.
okolo 60 tis. znakov.
(dobre, s pevnými nervami by som to ešte možno o stránku natiahla a ak by som rozumela lepšie fínsky tak aj o dve, ale to je už aj tak jedno