@laurikaaa zvlastne, ze ked z rovnakych dovodov nechodim na ziadne volby, tak to uz pre vacsinu volicov nie je vyjadrenie nazoru, ale podpora najsilnejsej strany. Je to vsak logicky nezmysel, lebo ak by to bola pravda, tak by ficovolicom stacilo neist volit
nebola som na tomto referende a na voľbách prezidenta, ale ak sa rátajú aj tie malé obecné, tak som nebola voliť starostu, potom ho v referende odvolať a potom voliť nového čiže asi 5
(viac si nepamätám)
no nie tak úplne....totiž voľby nemajú stanovený minimálny počet voličov, aby boli platné...zato referendum prejde iba ak je účasť nad 50% .... ak teda chceš aby referendum bolo v každom prípade neplatné, tým, že sa ho nezúčastníš ho vlastne priamo ovplyvníš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Kamos o tomto pokrytectve akurat vcera pisal clanok » www.menejstatu.sk/neucast-v-refer...
(viac si nepamätám)
voliť chodím pravidelne .....ale je pravda, že voľby do EP som ignorovala - nachladnutá do toho dažďa čo bol ee
no nie tak úplne....totiž voľby nemajú stanovený minimálny počet voličov, aby boli platné...zato referendum prejde iba ak je účasť nad 50% .... ak teda chceš aby referendum bolo v každom prípade neplatné, tým, že sa ho nezúčastníš ho vlastne priamo ovplyvníš.